Συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του ποδηλατοδρόμου στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Στο πλαίσιο αυτό από την Αστυνομική Διεύθυνση εκδόθηκε απόφαση προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας όλων των οχημάτων έως την Τετάρτη 19 Μαρτίου, και αφορά το τμήμα μεταξύ των οδών Γιαννιτσών και Θεσσαλιώτιδος.

Οι νέες εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο υλοποίησης της 5ης φάσης της διαμόρφωσης του ποδηλατοδρόμου στην Ηρ. Πολυτεχνείου. Επιπλέον, σύμφωνα με την απόφαση της προσωρινής διακοπής κυκλοφορίας από την Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων πλην αστικών λεωφορείων, στην οδό Δ. Λάππα, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κουμουνδούρου και Ηρώων Πολυτεχνείου, προκειμένου να μεταφερθεί στο εν λόγω σημείο η αφετηρία αστικών λεωφορείων της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου.

Τέλος, η κυκλοφορία των οχημάτων προς τις κυριότερες οδούς της πόλης, διεξάγεται μέσω των πλησιέστερων κάθετων οδών και από τις διασταυρώσεις από τις οποίες επιτρέπεται η στροφή προς αυτές, καθώς επίσης και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Τμήματος Τροχαίας Καρδίτσας.