Συνοδεία της αστυνομίας θα μαζεύει ο Δήμος Καρδίτσας τα επικίνδυνα αδέσποτα σκυλιά. Αυτό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καρδίτσας κ. Θωμάς Κόντος, μεταφέροντας τα λόγια του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Φώτη Παπαδημητρίου.

Το θέμα των αδέσποτων τέθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Πρόεδρος λαμβάνοντας το λόγο υπογράμμισε ότι έχει επικοινωνήσει επανειλημμένα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και μετέφερε τα λόγια του, σημειώνοντας: «Πρόεδρε έχουμε πρόβλημα γιατί δεν μας αφήνουν κάποιες κυρίες φιλόζωες. Πήγαμε να πάρουμε έναν σκύλο που ήταν επικίνδυνος από την κεντρική πλατεία και βγήκαν από τις καφετέριες και μας φώναζαν και χειρονομούσαν.
Πήγε στην αστυνομία και μου είπε ότι από τις επόμενες ημέρες θα βγαίνει και θα μαζεύει όσα σκυλιά είναι επικίνδυνα συνοδεία αστυνομικής δύναμης».
Παραδέχθηκε ότι πέριξ του κέντρου της πόλης τα αδέσποτα συγκεντρώνονται σε αγέλες όπως έχει διαπιστώσει και ο ίδιος, επαναλαμβάνοντας ότι ο Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα δώσει λύση μέχρι το τέλος του μήνα.