«Σύντροφοι για πάντα, πιστεύω σύντομα θα ξαναβρεθούμε»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα συνεχίσει να είναι. Θα παραμείνει αξιωματική αντιπολίτευση» υπογράμμισε ο αναπληρωτής γραμματέας της Ν.Ε. Καρδίτσας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Θωμάς Καλιάς μιλώντας στην εκπομπή «σε πρώτο ενικό» στο «Ράδιο Θεσσαλία».

Σημείωσε ότι για τον ίδιο παραμένουν «σύντροφοι» τα στελέχη που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα. «Σύντροφοι για πάντα και ας έφυγαν. Μαζί πορευτήκαμε και πιστεύω σύντομα θα ξαναβρεθούμε, γι’ αυτό πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλιάς.

Ανέφερε ακόμη ότι το κόμμα έχει πέσει σε μια βαθιά εσωστρέφεια και τόνισε την ανάγκη όλοι να σκύψουν πλέον πάνω από την κοινωνία που δοκιμάζεται από την κυβερνητική πολιτική και ειδικά τώρα με το προωθούμενο φορολογικό νομοσχέδιο.

Για τους βουλευτές και ευρωβουλευτές που αποχώρησαν, επισήμανε ότι πρέπον θα ήταν να παραδώσουν τις έδρες τους, σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας που έχουν υπογράψει. Σε ότι αφορά τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη υπογράμμισε ότι η εκλογή του προήλθε από τη συμμετοχή 150.000 μελών, δηλαδή από τη βάση όπως είχε αποφασιστεί στο Συνέδριο του κόμματος.

Σε επίπεδο Νομαρχιακής Επιτροπής Καρδίτσας, έχει αποχωρήσει μόνο η Ελένη Γερούκη που ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Επίσης την αποχώρησή της από το κόμμα γνωστοποίησε και η Αγγελική Τεντολούρη που είχε κατέλθει ως υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Καρδίτσας.
Κ.Π.