Ένα μεγάλο έργο αυτό της ανακατασκευής του δρόμου από την Καρδίτσα μέχρι τον κυκλικό κόμβο (πρώην Δέλτα) που θα τη συνδέει με την Ε-65, βρίσκεται στην τελική ευθεία και πρόκειται να αλλάξει τη μορφή της πόλης ριζικά, δήλωσε στον «Νέο Αγώνα» ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός.

Το έργο αυτό προϋπολογισμού 42 εκατ. ευρώ, θα περιλαμβάνει την κατασκευή διαχωριστικής νησίδας με δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση, παράπλευρους δρόμους και κυκλικούς κόμβους για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κατά μήκος του, αλλά και την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών.

Πρόκειται να αλλάξει την όψη και την αρχιτεκτονική της πόλης αναβαθμίζοντάς τη σε σύγχρονη θεσσαλική πρωτεύουσα σημείωσε ο κ. Αγοραστός.

Επίσης επισήμανε πως και με την εγκατάσταση της εργολαβίας έργου 32 εκατ. ευρώ για την παράκαμψη της Συκεώνας, αλλά και τη δημοπράτηση του τμήματος Λάρισα- Καρδίτσα από τη διασταύρωση με τη Μεσοράχη μέχρι το Ελευθεραί, ο συγκεκριμένος άξονας που θα συνδέει τις δύο πόλεις αναβαθμίζεται σε σύγχρονο ευρωπαϊκό.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα