Τέσσερις προσωρινοί ανάδοχοι και τέσσερις οριστικοί για έργα στην Π.Ε. Καρδίτσας

Αποφάσεις της Οικ. Επιτροπής της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Στην ανακήρυξη 4 προσωρινών αναδόχων και τεσσάρων οριστικών για έργα που αφορούν την Π.Ε. Καρδίτσας προχώρησε η Οικονομική Επιτρπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Αναλυτικά:

ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ
Συντήρηση σηράγγων

Προσωρινό ανάδοχο ανακήρυξε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας για το έργο της συντήρησης σηράγγων οδικού δικτύου Π.Ε. Καρδίτσας (αφορά σήραγγες στο δρομο Καρδίτσα – Άρτα). Ο ανάδοχος προσέφερε μέση έκπτωση 18%.

Δεξιά δανειοτάφρος Πηνειού
Στην ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή και για το έργο της αποκατάστασης ζημιών από πλημμύρες αρμοδιότητας Π.Ε. Καρδίτσας και συγκεκριμένα της κοίτης δεξιάς δανειοτάφρου του Πηνειού.

Αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο
Προσωρινός ανάδοχος προέκυψε με αποφαση της Επιτροπής και για το έργο της αποκατάστασης ζημιών από τον «Διομήδη» στο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρδίτσας. Ο οικονομικός φορέας προσέφερε μέση έκπτωση 43,67% και συνολική δαπάνη προσφοράς 681.374,41€ και δαπάνη
προσφοράς με ΦΠΑ (24%) 844.904,72 ευρώ.

Ι. Ναός στο Βλοχό
Ακόμη ένας προσωρινός ανάδοχος προέκυψε για το έργο της ολοκλήρωσης του τρούλου και πλάγιας στέγης στον Ι.Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Βλοχού, με μέση έκπτωση 12% και συνολική
δαπάνη προσφοράς 92.258,06€ και ΦΠΑ (24%) 22.141,93€

ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΑΝΑΔΟΧΟΙ
Διαγράμμιση – οδική ασφάλεια

Η Επιτροπή ανακήρυξε οριστικό ανάδοχο για το έργο της διαγράμμισης του οδοστρώματος σε τμήματα του Εθνικού και επαρχικού δικτύου της Π.Ε. Καρδίτσας. Καταψήφισε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τσιαπλές, με την επισήμανση να γίνουν από την Περιφέρεια, με δικά της μέσα και προσωπικό. Παράλληλα οριστικό ανάδοχο κήρυξε και για τα έργα βελτίωσης οδικής ασφάλειας στην Π.Ε. Καρδίστας, με τον οικονομικό φορέα να προσφέρει έκπτωση 45,26%.

Μουζάκι- Κρυονέρι
Επίσης ανακήρυξε ανάδοχο για το έργο της αποκατάστασης ζημιών στο τμήμα Μουζάκι- Κρυονερίου με τον οικονομικό φορέα να προσφέρει μέση έκπτωση 51,71%.

Έλατος- Μεγάλα Βραγκιανά
Οριστικός ανάδοχος προέκυψε και για το έργο της αποκατάστασης ζημιών από το Διομήδη, στο δρόμο Έλατος- Μεγάλα Βρακιανά. Ο ανάδοχος προσέφερε μέση έκπτωση 36,53%.