Θεοδωρικάκος: «Στα μέσα του 2025 το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καρδίτσας, ανοιχτό το θέμα επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων»

O πρωην Υπουργός περιοδεύει στην Καρδίτσα μαζί με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

Εντός του 2025 η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, όπως υπογράμμισε από την Καρδίτσα ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ και μέχρι πρότινος Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος μαζί με τον υποψήφιο Βουλευτή και πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου βρίσκονται σήμερα στην Καρδίτσα και θα περιοδεύσουν στο Νομό ενόψει των Εθνικών Εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Λίγο μετά τις 10 το πρωί οι δύο πρώην υπουργοί έφθασαν στην Καρδίτσα, όπου συνοδευόμενοι από τον υποψήφιο Βουλευτή Καρδίτσας και πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα και την υποψήφια Βουλευτή Ασημίνα Σκόνδρα μετέβησαν στο προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην κεντρική πλατεία. Εκεί συναντήθηκαν μεταξύ άλλων με τους υπόλοιπους υποψήφιους Βουλευτές Καρδίτσας, Γιώργο Κωτσό, Αριστοτέλη Σπάνια, Φώτη Βρέκο, Κατερινά Νταλντάνη, τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Καρδίτσας κ. Λάμπρο Τσούκη, τον Δήμαρχο Καρδίτσας Βασίλη Τσιάκο, τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κωστή Νούσιο, στελέχη και φίλους του κόμματος, ενώ συνομίλησαν με πολίτες.

Αστυνομικό Μέγαρο
Απαντώντας σε ερώτηση του Νέου Αγώνα ο κ. Θεδωρικάκος υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία ώστε η Αστυνομική Διεύθυνση Καρδίτσας να αποκτήσει το δικό της Αστυνομικό Μέγαρο. «Το έργο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα μέσα του 2025 με την αστυνομία να αποκτά σύγχρονες υποδομές» είπε και στάθηκε στη συνεργασία που είχε ως υπουργός με τον Κώστα Τσιάρα και τους Βουλευτές του Νομού.

Σχολή Αστυφυλάκων
Σε ότι αφορά το θέμα της επαναλειτουργίας της Σχολής Αστυφυλάκων επισήμανε ότι «είναι ανοιχτό και έχουμε θετική προδιάθεση», σημειώνοντας ότι δεν θέλει να επεκταθεί εν μέσω προεκλογικής περιόδου.
«Το καθήκον που έχουμε είναι να διασφαλίσουμε μια ισχυρή αυτοδυναμία για τη ΝΔ που αποτελεί προϋπόθεση για μια δυνατή Ελλάδα» τόνισε μεταξύ άλλων.
Θα ακολουθήσει περιοδεία τους στην λαϊκή αγορά της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθούν Μουζάκι, Παλαμά και Σοφάδες.

Περισσότερα σε λίγο