Θεσμός ο Πλαστήριος Δρόμος που διεξάγεται την Κυριακή

Την ερχόμενη Κυριακή 23 Απριλίου ,θα διεξαχθεί ο Πλαστήριος δρόμος ο οποίος καθίσταται θεσμός για την περιοχή.

Σε συνέντευξη τύπου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Καρδίτσας οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός.

Το παρών έδωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κωστής Νούσιος, ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, οι Αντιδήμαρχοι κκ Σωτήρης Αντωνίου, ‘Ολγα Μακρή και ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΚ Βησσάρης Ζησόπουλος.

Ο Αντιδήμαρχος Σωτήρης Αντωνίου που είναι και ο υπεύθυνος της διεξαγωγής του Πλαστήριου δρόμου επισήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Καρδιτσιώτες κάθε ηλικίας να συμμετάσχουν (περίπου 1700 υπολογίζονται), ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από εκτός Καρδίτσας αθλητές (έχουν δηλώσει συμμετοχή περίπου 300). Ευχαρίστησε όλους όσοι είναι αρωγοί στην διεξαγωγή του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, αφού τόνισε ότι Πλαστήριος δρόμος είναι πια ένας θεσμός, επισήμανε ότι η καρδιά του αθλητισμού θα ‘’χτυπά’’ αυτή την Κυριακή στην Καρδίτσα. Καλεσε τους Καρδιτσιώτες να δώσουν μαζική συμμετοχή στον λαϊκό δρόμο.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος επισήμανε ότι η Περιφέρεια στηρίζει τον Πλαστήριο Δρόμο και επισήμανε ότι αυτό Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο από αθλητική δραστηριότητα καθώς στο Μουζάκι διεξάγεται επίσης σε συνεργασία και με την Ομοσπονδία και το πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης under 20.

Κάλεσε όλους τους συμπολίτες να συμμετάσχουν και να απολαύσουν τα οφέλη του αθλητισμού και της συμμετοχής στον λαϊκό δρόμο καθώς και τη διαδρομή.

Δ.Φ.