Επιστρέφει στο “σπίτι” της η Αναγέννηση και δίνει το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν αλλά και της νέας χρονιάς την Τρίτη το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο αντιμετωπίζοντας τον ΠΟΤ Ηρακλή στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της super league 2.

Ενας εκ των στελεχών της φετινής προσπάθειας, ο Βαλάντης Κοζορώνης σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, στάθηκε με έμφαση στην παρουσία του κόσμου της ομάδας τονίζοντας ότι μπορεί να κάνει την διαφορά!

Αναλυτικά τόνισε:

«Θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο με υγεία και ευτυχία. Το παιχνίδι με τον Ηρακλή είναι ένα ματς που θέλουμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε. Παίζουμε για πρώτη φορά στη φυσική μας έδρα, περιμένουμε το γήπεδο να γεμίσει και να μας δώσει το boost που θα κάνει πιστεύω και την διαφορά…

Έχουμε αγωνιστικά προβλήματα, αλλά σαν ομάδα δεν μένουμε σ’ αυτά και κοιτάζουμε μόνο τα πλεονεκτήματά μας. Εχουμε δουλέψει γι αυτό το παινχίδι και όλοι μαζί θα κάνουμε ο,τι μπορούμε για να πάρουμε την πρώτη νίκη μέσα στη φυσική μας έδρα και για τη φετινή σεζόν, αλλά και για το νέο έτος…»