Τη Βραζιλιάνα Μπρούνα Πινέιρο απέκτησαν οι Ελπίδες Καρδίτσας

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας,που έρχεται από τη Λατινική Αμερική! Πρόκειται για την Βραζιλιάνα επιθετικός Μπρούνα Μούρτσι Πινέιρο Σέρρα (Bruna murci Pineiro Serra) όπως είναι το πλήρες όνομά της.

Είναι 20 ετών και οι προηγούμενες ομάδες της ήταν στη Βραζιλία, η Ferroviaria και η Gremio, στην πρώτη κατηγορία.

Είναι επομένως η πρώτη φορά θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Παρότι έκανε το μεγάλο υπερατλαντικό ταξίδι την περασμένη εβδομάδα και έκανε μία μόλις προπόνηση την Παρασκευή, πήρε μία πρώτη ‘’γεύση’’ από το Ελληνικό πρωτάθλημα Γυναικών, αγωνιζόμενη στο παιχνίδι με την ΑΕΛ την περασμένη Κυριακή.

«ΗΡΘΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ»
Στις πρώτες της δηλώσεις της στο ‘’Νέο Αγώνα’’ η Μπρούνα (με τη βοήθεια και μεταφράστριας) τόνισε ότι είναι χαρούμενη που βρίσκεται στην πόλη τονίζοντας μεταξύ άλλων:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ. Δεν έχω παραστάσεις από την Ευρώπη για το ποδόσφαιρο. Για την περιοχή θέλω να πω ότι είναι μία ήσυχη πόλη. Φιλοδοξία μου είναι να βοηθήσω την καινούργια μου ομάδα και με τη συμβολή και των συμπαικτριών μου να μπορέσω να βάλω πολλά γκολ για να πετύχει το κλαμπ τους στόχους που έχει στο πρωτάθλημα»

Από την άλλη πλευρά ο Προπονητής Δημήτρης Κουτσονάσιος ευχήθηκε να πάνε όλα καλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας να βοηθήσει στη φετινή προσπάθεια.