Τίμησαν τη μνήμη του αδικοχαμένου Ηλία Μπρέλλα (video)

Σε μια έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η εκδήλωση στη μνήμη του αδικοχαμένου 21χρονου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Ηλία Μπρέλλα στο Μαυρομμάτι.

Ο άτυχος νέος έχασε τη ζωή του στις 15 Ιανουαρίου, όταν κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Καραϊσκάκη Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου για το πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, κατέρρευσε και λόγω της ανυπαρξίας στοιχειωδών ιατρικών υποδομών, ξεψύχησε λίγες ώρες αργότερα βυθίζοντας στο πένθος και στην οδύνη την οικογένειά του αλλά και όλη την κοινωνία της Καρδίτσας!

Η είδηση του θανάτου του έκανε το γύρο της Ελλάδος και πέρα απ’ όλα τα άλλα προκάλεσε αγανάκτηση σε όλο τον κόσμο για “ανευθυνοϋπεύθυνους” του ποδοσφαίρου και της πολιτείας για την εικόνα εγκατάλειψης των αθλητικών χώρων.

Ενας απινιδωτής όπως είχαν τότε αποφανθεί νοσηλευτές και γιατροί θα μπορούσε να είχε κρατήσει στη ζωή τον Ηλία και σήμερα να ήταν κοντά μας.

Στο γήπεδο όπου συνέβη το θλιβερό γεγονός διοργανώθηκε ένα τουρνουά μνήμης με τη συμμετοχή επίλεκτων σπουδαίων βετεράνων άσων της εθνικής μας ομάδας, αλλά και Καρδιτσιωτών σπουδαίων παικτών του παρελθόντος καθώς και της ομάδας του Καραϊσκάκη.

Στο επίκεντρο βρέθηκε φυσικά η οικογένεια του Ηλία με μεγάλη συγκίνηση.

Ο άδικος θάνατος του Ηλία, προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών του Νομού Καρδίτσας που δραστηριοποιήθηκαν, συγκρότησαν σύνδεσμο και με τις διεκδικήσεις τους ανάγκασαν τους αρμόδιους – επιτέλους – να φροντίσουν για την εγκατάσταση απινιδωτών στα περισσότερα γήπεδα της Καρδίτσας.

Πιο κάτω βίντεο από την όμορφη και συγκινητική εκδήλωση στο γήπεδο του Καραϊσκάκη ενώ ολοσέλιδο αφιέρωμα θα υπάρχει στο “ΝΕΟ ΑΓΩΝΑ” της Τρίτης.