Την εξέγερση του Πολυτεχνείου τίμησε η Καρδίτσα (φωτο & βίντεο)

Την 49η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου τίμησε η Καρδίτσα με συγκεντρώσεις και πορείες που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης.

Στο μνημείο της Πλατείας Δικαστηρίων έλαβε χώρα στις 7 το απόγευμα συγκέντρωση με χαιρετισμούς και κατάθεση στεφάνων από εκπροσώπους της Π.Ε Καρδίτσας, του Δήμου Καρδίτσας, του Εργατικού Κέντρου, της ΑΔΕΔΥ, εκπαιδευτικών, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, της Ι. Μητρόπολης και άλλων φορέων.

Πιο μαζικές ήταν μία ώρα νωρίτερα οι δύο αγωνιστικές συγκεντρώσεις που διοργανώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας.

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν τα εργατικά σωματεία, το σωματείο εμποροϋπαλλήλων, το συνδικάτο οικοδόμων, η ΕΟΑΣΚ, φοιτητές της κτηνιατρικής, σύλλογοι γυναικών, υγειονομικοί, και άλλοι φορείς. Μετά την ολοκλήρωση των ομιλιών που έγιναν στην συγκέντρωση, ακολούθησε μαζική πορεία που κατέληξε στο μνημείο της πλατείας δικαστηρίων όπου κατατέθηκαν στεφάνια.

Αγωνιστική ήταν συγκέντρωση και η πορεία πραγματοποίησαν εκπρόσωποι του ΚΚΕ μ-λ, του δικτύου αλληλεγγύης και αγώνα Καρδίτσας και άλλων συλλογικοτήτων. Η συγκέντρωση έλαβε χώρα στην πλατεία και ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.