Το 1ο Camp στο «Γιάννης Μπουρούσης» διοργανώνει η ΑΣΑ BC

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Camp για παιδιά ηλικίας 7 έως 18 χρονών θα διοργανώσει η μπασκετική Αναγέννηση στο μεγάλο κλειστό της πόλης μας “Γιάννης Μπουρούσης” υπό την αιγίδα της περιφερειακής ενότητας Καρδίτσας και της ΕΟΚ.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 31 Ιουλίου με την παρουσία του Μπάνε Πρέλεβιτς, αλλά και άλλων προσωπικοτήτων του Ελληνικού και όχι μόνο μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των “κιτρινόμαυρων”:

«Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 B.C. στα πλαίσια της νέας εποχής λειτουργίας της και αναδιάρθρωσης διοργανώνει από τις 24/07 έως τις 31/07 το 1ο Αθλητικό Camp με το τίτλο ‘’ASA1904 B.C. SUMMER BASKETBALL CAMP’’ για παιδιά ηλικίας 7 έως 18 ετών με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας / Π.Ε Ενότητα Καρδίτσας και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ ,στο Nέο Kλειστό ‘’Γ.Μπουρούσης’’.

Συμμετέχοντες θα είναι οι κ.κ. Πρέλεβιτς Μπάνε (Πρώην Καλαθοσφαιριστής ΠΑΟΚ και πρώην Πρόεδρος ΠΑΟΚ), Χάρης Παπαγεωργίου (Προέδρος Αρη Θεσσαλονίκης / παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής), Πέτροβιτς Βλάντο (Coach και πρώην παίκτης Παρτίζαν Βελιγραδίου, Άρη Θεσσαλονίκης, Βίρτους Μπολόνια), Τσέλιος Κωνσταντίνος (Πρώην Παίκτης Ολυμπιακού, Μεντ, ICBS, Κολοσσός Ρόδου, Αναγέννηση Καρδίτσας), Παπαναστάσιου Αριστοτέλης (Coach και Πρωταθλητής Κυκλάδων ΑΡΗ ΣΎΡΟΥ & Τσιαμούρα Χριστίνα (Παλαίμαχη καλαθοσφαιρίστρια ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ, ΙΩΛΚΙΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΑΠΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Α.Ο, ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ, ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ).

Η διοργάνωση αποτελεί ένα από τα βήματα εξωστρέφειας της ομάδας με ταυτόχρονη προβολή της πόλης μας και του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης και ευελπιστούμε πως η επιτυχία θα είναι σίγουρη.

Καλούμε λοιπόν όλους μικρούς/μικρές και νέους/νέες ηλικίας από 7 έως 18 ετών να δηλώσουν συμμετοχή για ένα γεγονός που θα τους δώσει κίνητρο για τη περαιτέρω ενασχόληση με το άθλημα της καλαθοσφαίρισης».