Το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας στα αγόρια και το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας στα κορίτσια πήραν τον τίτλο!

Το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας στα κορίτσια και το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας στα αγόρια κατέκτησαν στο ποδόσφαιρο το πρωτάθλημα του ν. Καρδίτσας, στους τελικούς που έγιναν στο Στάδιο της πόλης.

Στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου κοριτσιών το 4ο ΓΕΛ Καρδίτσας επικράτησε με 3-0 στη διαδικασία των πέναλτι του 2ου ΕΠΑΛ. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 1-1 στην 70λεπτη διάρκειά του.

Η ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ προηγήθηκε 1-0 στο 23′ με την Παπαευθυμίου και το 4ο ΓΕΛ ισοφάρισε πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα με τη Χρηστάκη. Στη διαδικασία των πέναλτι πιο ψυχραιμες οι παίκτριες του 4ου ΓΕΛ πήραν τον τίτλο με 3-0.

2ο ΕΠΑΛ: Γατσογιάννη, Αναγνωστοπούλου, Καραβίδα, Μποντόλου, Μακρή, Τσιακούμη, Μπουντόλου, Παπαευθυμίου, Λιούμπα Α., Λιούμπα Κ., Φρύδη, Καψάλη, Νασιάκου, Κωτούλα, Κούτσι, Γκιούρτσα.

4ο ΓΕΛ : Αναστασίου, ‘Αλλα, Αγγελούση, Καψιωτη, Λάιου, Λέρτα, Τσιαμούρα, Χουρσαλά, Χούτα, Χρηστάκη, Καραγιάννη, Ζαρκάδα.

Το 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας υπερασπίστηκε τον τίτλο του, κερδίζοντας με 4-1 το 1ο ΕΠΑΛ στον τελικό αγοριών .Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Β. Γραβάνης που έκανε χατ τρικ. Στο 10′ ο Μονάντερος έκανε το 0-1 για το 1ο ΕΠΑΛ, αλλά στη συνέχεια το 2ο ΕΠΑΛ με προσωπική ενέργεια του Β. Γραβάνη ισοφάριαε σε 1-1 στο 15′ και ο ίδιος με πέναλτι στο 20΄ έκανε το 2-1.

Ο Καλυβιώτης στο 10ο λεπτό της επανάληψης έκανε το 3-1 και ο Γραβάνης με εκτέλεση φάουλ το τελικό 4-1. Η πρωταθλήτρια ομάδα αφιέρωσε την κατάκτηση του τίτλου στον αδικοχαμένο Αναστάσιο Κουτσόπουλο, ενώ σε μία όμορφη στιγμή όλο το γήπεδο φώναξε ρυθμικά το όνομά του…

2ο ΕΠΑΛ (Ματτας Ευθ.): Μπαντής, Γραβάνης, Καλογιάννης, Καλυβιώτης, Μάνταλος, Μπετχαβας, Παπαδόπουλος, Πούλιος, Σακκάς, Ταράτσαλος, Γκβελεσιάνι, Μαλλιαρός, Μούχα, Νάκος, Πολυγένης, Φασούλας.

1ο ΕΠΑΛ (Μάττας Γ.): Τσαπουρνης, Τσέτσας, Τεγας, Παπανατσιος, Μονάντερος, Λιάπης, Τσατσαρώνης, Σφήκας, Πυργιώτης, Κούκος, Γιαννακός , Κοντονικας, Κατσιγιάννης, Λάππας, Αλακάι, Μπούρας, Τσολιάς, Τσιακουμής.

Διαιτητής των αγώνων ήταν ο Μπενέκης και βοηθοί του οι Θεοδωράκης, Μπούσδας.

Δ.Φ.