Με τον δικό τους τρόπο αποχαιρέτησαν τον Παύλο Μυροφορίδη οι παίκτες και το τιμ της Αναγέννησης λίγο πριν την έναρξη του δραματικού αγώνα με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο.

Πριν τη σέντρα η ομάδα που έπαιξε με μαύρες εμφανίσεις φωτογραφήθηκε με μια φανέλα που έγραφε “Καλό ταξίδι Μύρο”, ενώ στη συνέχεια τοποθετήθηκε μια ανθθοδέσμη στην καρέκλα που κάθονταν πέρσι ως τεχνικός διευθυντής δίπλα από τον πάγκο.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ και οι φίλαθλοι που ήταν στο γήπεδο χειροκρότησαν με συγκίνηση.
ΠΛΗΘΟΣ ΟΜΑΔΩΝ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η είδηση του θανάτου του Παύλου Μυροφορίδη έκανε το γύρο της Ελλάδας και είχε περίοπτες αναφορές στο σύνολο του αθλητικού τύπου.
Πλήθος ομάδων, στο μεταξύ, ακόμη και σ’ αυτές που δεν δούλεψε ο γνωστός παράγοντας εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις στην οικογένειά του.

Δύσκολες στιγμές με την ποδοσφαιρική κοινότητα ν’ αποδεικνύει πως μπροστά σε τέτοια συμβάντα δεν υπάρχουν ούτε αντιπαλότητες, ούτε τίποτα άλλο, παρα μόνον σεβασμός.

Οι παραπάνω φωτογραφίες είναι λίγο πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα της Αναγέννησης με τον Αλμωπό Αριδαίας. Οι παίκτες με τη φανέλα και η ανθοδέσμη στην καρέκλα που κάθονταν ο Παύλος…

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Συγκινητική ανάρτηση έκανε και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Δημήτρης Παπαδημητρίου αποχαιρετώντας τον Παύλο Μυροφορίδη με μια φωτογραφία από την περσινή σεζόν και τη φράση: “Kαλό ταξίδι Παύλο θα μας φτιάξεις ομαδάρα απο εκεί ψηλά”…