Στην παρακάτω φωτογραφία ο Παναγιώτης Μπάλλας εισέρχεται στο ασθενοφόρο για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα.

Μετά από ένα “δολοφονικό” τάκλιν στο οποίο ο αντίπαλος δεν είδε ούτε την κίτρινη κάρτα από τον Ρεντίφη, βγήκε νοκ άουτ με έντονη ζαλάδα!!!

Ζαλάδα όμως είχαν και όσοι βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Στάδιο και παρακολούθησαν άλλο ένα ρεσιτάλ απαράδεκτης διαιτησίας εις βάρος της Αναγέννησης!

Πλέον, έχουν ξεπεράσει κάθε όριο αφού έχουμε χάσει το λογαριασμό. Δεν έχουν καν σημασία τα ονόματα των διαιτητών που διευθύνουν!

Η κατεύθυνση είναι γνωστή και στον τελευταίο φίλαθλο της Ελλάδος.
Εχει υποστεί τόση… “εξυγίανση” το ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια που κοντεύουμε να… κρυολογήσουμε!

Τα όσα έγιναν χθες δεν ήταν ούτε ξεκομμένα, ούτε μπορεί να τα εντάξει κάποιος στην κακή μέρα και στη συγκυρία!  Εχουν, βλέπετε, προηγηθεί… κωμωδίες από την αρχή της περιόδου σε συνέχεια των όσων είχαν γίνει πέρσι.

Κι εδώ έρχεται πλέον και το “δηλητήριο” από κάποιους εντός των τειχών! Εντάξει, τους απέναντι τους γνωρίζουμε. Δεν έβαλαν στο μάτι την ομάδα επειδή τη “μισούν”, απλώς “σπρώχνουν” το εκλεκτό… παρεάκι που πάει για άνοδο και για παραμονή. Κατά πως δείχνουν τα πράγματα θα τα… καταφέρουν!

Αλλά το να βγαινουν κάποιοι που γνωρίζουν την τιτάνια προσπάθεια που συντελείται στην Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια και ανάλογα με το πως κυλάει το ματς (πριν καν αυτό τελειώσει και χωρίς να είναι καν στο γήπεδο για να το βλέπουν!!!) να εκφράζουν… βαρυσήμαντες απόψεις σκορπώντας και δηλητήριο κιόλας, είναι ο,τι χειρότερο!

Ο,τι χειρότερο για όσους βρίσκονται στα ηνία, πληρώνουν και ξοδεύουν χρόνο και ψυχή, αλλά και για όσους καταθέτουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι απέναντι παλεύονται. Θωρακίζεσαι, συσπειρώνεσαι και τους αντιμετωπίζεις. Η αχαριστία όμως και η συκοφαντία όχι…

Θ.Κ.