Ήρθε στην Καρδίτσα μόλις ο ΑΣΚ πέτυχε τον πρώτο άθλο, την άνοδο από τη Β’ Εθνική Κατηγορία στην Α2… Έκτοτε ήταν παρών σε όλη τη “μαγική διαδρομή” και συνέβαλε τα μέγιστα ώστε ο ΑΣΚ να φτάσει εκεί που… απαγορεύονταν μέχρι και τα όνειρα!

Ο λόγος για τον Νίκο Κακλαμάνο, που όχι μόνο δέθηκε μ’ αυτή την απίστευτη πορεια των “κυανολεύκων” αλλά πλέον έχει… “πολιτογραφηθεί Καρδιτσιώτης”!
Με την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας ο Νικ, θα “κρεμάσει” τα παπούτσια του, αλλά θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες και γνώσεις του σε άλλο πόστο.

Δεν θα μπορούσε η ομάδα, λοιπόν, να μην αναφερθεί ξεχωριστά σ’ αυτή την ιδιαίτερη στιγμή και σ’ ένα “αντίο” ενός τεράστιου μπασκετμπολίστα:

Σε χθεσινή ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Νίκο Κακλαμάνο για την 4χρονη παρουσίαση στην ομάδα μας.
Το 2018, ο Νίκος Κακλαμάνος εντάχθηκε στο δυναμικό του ΑΣΚ και αποτέλεσε ηγέτη της ομάδας μας. Αποκορύφωμα της πορείας του ως αθλητή, ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και η άνοδος στη Basket League.

Με την κυανόλευκη φανέλα, αγωνίστηκε σε 93 αγώνες πρωταθλήματος, πετυχαίνοντας 1.225 πόντους, που τον κατατάσσουν πρώτο σε συμμετοχές και λεπτά συμμετοχής, πρώτο σκόρερ, πρώτο μπόμπερ (241 εύστοχα τρίποντα) και καλύτερο πασέρ (304 ασίστ) στην ιστορία της ομάδας στην Α2 Εθνική.

Ο Νίκος θα είναι από άλλο πόστο, πολύ σημαντικός για τον οργανισμό του ΑΣΚ, οπότε δε λέμε αντίο, αλλά εκφράζουμε ένα πολύ μεγάλο “ευχαριστώ” για τα όσα πρόσφερε ως αθλητής.»

ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ…
Μαζί με τον Νίκο Κακλαμάνο, ο ΑΣΚ, όπως αναφέραμε στο χθεσινό φύλλο, ευχαρίστησε δημοσίως και ξεχωριστά, όλα τα παιδιά που συνέθεσαν το ρόστερ της θριαμβευτικής πορείας και της ιστορικής ανόδου!

Πλέον οι διοικούντες σε συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Αγγέλου έχουν στρέψει για τα καλά την προσοχή τους στον αγωνιστικό σχεδιασμό.
Ηδη μετά τις δύο πολύ σημαντικές προσθήκες με τους Αλεξ Χάντερ και του Γιάννη Αγραβάνη, οι επαφές με άλλους παίκτες έχουν πυκνώσει και με κάποιους έχει επιτευχθεί και συμφωνία και πριν από λίγο ανακοινώθηκε και ο Κωστής Γόντικας.

Ο μήνας που διανύουμε θα είναι γεμάτος από ειδήσεις που αφορούν στα αγωνιστικά.