Ισόπαλος 1-1 έληξε ο αγώνας των παλαιμάχων της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Κ. με τους επίλεκτους παλαιμάχους των Αθηνών, σε έναν αγώνα, με πολλές φάσεις, δυνατά μαρκαρίσματα και εναέριες μονομαχίες, όμως, με δύο μόνο γκολ, αλλά με πολλές καλές αποκρούσεις από τους δύο πορτιέρο!!

Το γκολ της ΑΣΑ πέτυχε ο Βασίλης Γραβάνης.
Πριν από την έναρξη έγινε ανταλλαγή λαβάρων και τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στη φωτογραφία ο Ανδρέας Γραμματικός, προέδρος, εκ μέρους των επίλεκτων παλαιμάχων Αθηνών τιμά με αναμνηστική πλακέτα τον πρόεδρο της ΑΣΑ, για τη μεγάλη του προσφορά, στην ιστορική κιτρινόμαυρη ομάδα της ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ.
Μετά τον αγώνα οι παλαίμαχοι των δύο ομάδων συνέφαγαν, στο συνοικιακό ουζερί-ψησταριά  “Ο ΜΑΧΑΛΑΣ”, του Ηλία Τσιάκου.

Οι παλαίμαχοι της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, που συμμετείχαν στην αποστολή:
Κύρκος (Αντωνίου Β.), Δρόσος, Καλυβιώτης, Τρουβάς, Τσιφούλης, Κωστόπουλος Στέφ. Κωστόπουλος Σωτ. Αγγέλης, Σακελλάρης, Γραβάνης, Νταρακλίτσας, Μπούτας, Τακόπουλος, Ζάγκος, Πλακιάς, Παπαευαγγέλου, Τσιρώνης, Καραβίδας.
Ευχαριστίες των παλαιμάχων στους χορηγούς:
* Πολύζος Α. – Παπαλίτσας Δ. Ο.Ε.
Φρούτα-Λαχανικά.
*Μπακρατσάς Απόστολος & ΣΙΑ εμπόριο κρέατος!
*ΕΠΣΚ – Επιτροπή Διαιτησίας.
*Ηλίας Τσιάκος (γενικός αρχηγός της γυναικείας ομάδας των Ελπίδων), ιδιοκτήτης του
Ουζερί – ψησταριά ο ΜΑΧΑΛΑΣ!
*ΔΟΠΑΚ – Πρόεδρο, Γιάννη Ρόβα και το υπαλληλικό προσωπικό.

Σημαντική η συμβολή των παραπάνω φίλων – χορηγών, σε είδος και προσφορά, συμβάλλοντας με τη συμμετοχή τους αυτή, στην καλύτερη δυνατή φιλοξενία, των επίλεκτων παλαιμάχων των Αθηνών!

Να επισημανθεί ό τι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, παρακολούθησε τον αγώνα των παλαιμάχων, και στο τέλος τους συνεχάρει και τους ευχαρίστησε για τη βράβευσή του.

Οι παλαίμαχοι της Αναγέννησης από τη μεριά τους δήλωσαν τη συνεχή στήριξή τους και ό τι θα βρίσκονται κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, προσφέροντας, με την εμπειρία τους, τις υπηρεσίες τους όταν και όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.