«Το Καραμελένιο Νησί» ταξιδεύει στους Σοφάδες

Tο δεύτερο παιδικό βιβλίο της με τίτλο «ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΟ ΝΗΣΙ» θα παρουσιάσει η συμπατριώτισσά μας, ηθοποιός, συγγραφέας και φιλόλογος Έφη Χαντζούλη την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 7μμ στο Πνευματικό Κέντρο των Σοφάδων!

Πρόκειται για ένα παιδικό παραμύθι με κύριο θέμα του την υγιεινή διατροφή δοσμένο όμως με τρόπο ευχάριστο και πρωτότυπο. Τι θα συμβεί όταν τα αρχοντόπουλα του Καραμελένιου Νησιού αρνούνται επίμονα να εγκαταλείψουν τις βλαβερές διατροφικές τους συνήθειες; Τι θα συμβεί όταν αρρωστήσουν από το πολύ φαγητό; Τι θα κάνει ο πατέρας τους, ο πολύ σοβαρός Βασιλιάς Κύριος Κορμός και η ροδαλή και ευγενική μητέρα τους, η Βασίλισσα Κυρία Πάστα Φλώρα;

Τη λύση θα δώσουν οι αγαπημένοι γείτονες του Φρουτένιου Νησιού, ο φημισμένος διατροφολόγος Βασιλιάς Κύριος Λαχανούλης και η σύζυγός του, η ευγενική Βασίλισσα Κυρία Φραουλένια! Όλα σύντομα θα αλλάξουν προς το καλύτερο… Η χαρά και το χαμόγελο θα ζωντανέψουν και πάλι στο Καραμελένιο Νησί! Την έκδοση του βιβλίου έχουν επιμεληθεί οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη.

Αναλυτικότερα στην εφημερίδα Νέος Αγών