Το κρίσιμο καλοκαίρι της Αναγέννησης

Το φετινό καλοκαίρι που ήδη διανύουμε θα είναι ένα διάστημα εξαιρετικά κρίσιμο για την Αναγέννηση καθώς τα όσα θα γίνουν θα διαμορφώσουν και τις συνθήκες για την “επόμενη ημέρα” και κατά πόσο ο λαοφιλής σύλλογος θα παρουσιαστεί έτοιμος για να διεκδικήσει την επιστροφή του στη sl2.

H πτώση και μάλιστα με τον τρόπο που ήλθε, σίγουρα άφησε μία μεγάλη πληγή και πολλή στεναχώρια, αλλά ταυτόχρονα σχεδόν με την πιστοποίησή της είχαμε την αντίδραση του Παπαδημητρίου που βγήκε μπροστά και γνωστοποίησε την πρόθεσή του να συνεχίσει στα ηνία και να εγγυηθεί την δυναμική της ομάδας.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα επιστρέψουν στα μονοπάτια που είχαν διανύσει πριν τρία χρόνια όταν επιχειρούσαν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να ανέβουν στη δεύτερη εθνική.

Τα κατάφεραν με πανηγυρικό τρόπο να ανέβουν και μάλιστα αήττητοι τόσο στην κανονική περίοδο, όσο και στα play off που ακολούθησαν.

Μάλιστα σε συνθήκες πολύ δύσκολες και περίεργες καθώς η αγωνιστική σεζόν είχε διακοπεί από τα λοκ ντάουν του κορωνοϊού, ενώ είχε μεσολαβήσει και η καταστροφική πλημμύρα από τον “Ιανό”!

Η Αναγέννηση, λοιπόν, θα κληθεί μετά την τριετή παρουσία της στη super league 2 να χαράξει ένα νέο πλάνο που θα την φέρει ξανά εκεί.

Μέσα σ’ αυτό το “νεκρό διάστημα” που θα διανύσουμε το καλοκαίρι θα δούμε κατά πόσο ο σύλλογος θα οργανωθεί κατά πως πρέπει ώστε να μπει στο νέο πρωτάθλημα με αξιώσεις πρωταθλητισμού.

Για την ώρα η πρώτη κίνηση που αναμένεται να γίνει είναι αυτή στην οποία αναφερθήκαμε χθες, στον προπονητή.

Ηδη κάποια ονόματα άρχισαν να παίζουν στη λίστα…