Το λάθος του Ατρομήτου, οι κόποι της χρονιάς και οι... «καλοθελητές»

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΟΥΡΚΑ

Η παράλειψη έγινε από πλευράς Ατρομήτου αν και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Οι της Λάρισας το είχαν αντιληφθεί ή και μπορεί κατά κάποιος να το ”σφύριξε”.

Αυτό δεν αλλάζει σε κάτι όσον αφορά την ουσία μιας και οι κόποι της χρονιάς υφίσταται κίνδυνος να πάνε στράφι από… εξωαγωνιστικούς λόγους. Χίλιες φορές να έχανε το παιχνίδι μέσα στο γήπεδο ο Ατρόμητος, παρά να γίνει μ’ αυτό το τρόπο.

Οι της Ανθούπολης δεν θα μπορούσαν να μην αφήσουν μία τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη. Αν ο παίκτης έμπαινε αλλαγή στο 90′ με το ματς να είχε κριθεί, τότε θα μπορούσε να κατηγορήσει κανείς τους γηπεδούχους για την ένσταση.

‘Ο,τι και να πούμε τώρα, είναι κρίμα και άδικο μαζί και ο Ατρόμητος μπαίνει σε φάση αναμονής και αγωνίας πλέον στο επόμενο διάστημα. Από την άλλη έχουμε και τους ”καλοθελητές” οι οποίοι περιμένουν στη γωνία για να …ρίξουν ”άσφαιρα” κατά πάντων υπευθύνων στην ομάδα. Μάλιστα μερικοί το πάνε ακόμη παραπέρα που φτάνουν στα όρια της ”φαντασίας”
Σε ποιους δηλαδή, σε εκείνους που με χρήμα, κόπο και χρόνο κράτησαν όρθιο τον Ατρόμητο μετά και τις πλημμύρες και που τα σάρωσε όλα φέτος. Αντί της εύκολης κριτικής, καλύτερα να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα και να την στηρίξουν στις δύσκολες ώρες.

Εν όψει και του τελευταίου αγώνα του Σαββάτου, στον Παλαμα με τα Μετέωρα, που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικός για το μέλλον της ομάδας. Η 4η θέση στην κατάταξη δεν δίνει κάτι τη δεδομένη στιγμή, αλλά αφήνει ελπίδες μιας και το καλοκαίρι κανείς δεν μπορεί να ξέρει το τι θα γίνει με αποχωρήσεις ομάδων κλπ.

‘Αλλωστε υπάρχει το προηγούμενο με τον Εορδαϊκό πέρυσι,που πήρε ως τέταρτος το εισιτήριο της ανόδου από τον όμιλο.
Μαζί με την υπόθεση του Ατρομήτου θα συζητηθεί την Πέμπτη και των Μετεώρων. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα έχουμε καμία άλλη απόφαση στην περίπτωση αυτή, με το ματς να έχει κατακυρωθεί στη Μαλεσίνα.