Τα παιδιά έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες στο Νομό Καρδίτσας χάρη στην 29η Πολιτιστική Συνάντηση η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη με διοργανωτή τον Λαογραφικό Όμιλο «Καραγκούνα», σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας – Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Περιφερειακή Ένωση Δήμων, το Δήμο Καρδίτσας, το Επιμελητήριο, την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος – Φαναριοφερσάλων και βασικό αρωγό το Δήμο Μουζακίου και το Ν.Π.Δ.Δ. ( Αθλητισμός – Πολιτισμός – Νεότητα).

Το έναυσμα για την έναρξη των εκδηλώσεων δόθηκε το πρωί της Τετάρτης, (11/5/2022), με συνέντευξη τύπου των διοργανωτών στην Π.Ε. Καρδίτσας όπου βέβαια συμμετείχε και ο Δήμαρχος Δ. Μουζακίου κ. Θεοφάνης Στάθης επισημαίνοντας: «Από 11 έως και 15 Μαΐου, τα παιδιά τραγουδούν, παίζουν, γνωρίζουν, χορεύουν, στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση ένα λαμπερό μήνυμα αισιοδοξίας για το μέλλον του πολιτισμού, της παράδοσης και του τόπου μας».

Η συνέχεια δόθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο Μουζάκι το οποίο γέμισε με παιδικές φωνές από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, χώρες καταγωγής των συνολικά 14 χορευτικών συγκροτημάτων που λαμβάνουν μέρος στη Διεθνή Συνάντηση.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Αναλυτικότερα στην έντυπη μορφή του Νέου Αγώνα.