Λίγες ώρες μετά την συγκλονιστική προσπάθεια της Αντιγόνης στον τελικό των 35χλμ ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος (τεράστια η συμβολή του), οι συναθλήτριες της Καρδιτσιώτισσας που πήραν μέρος στον αγώνα, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής που απέμειναν (οι περισσότεροι είχαν επιστρέψει) έσπευσαν να τη συγχαρούν!

Μάλιστα διοργανώθηκε κι ένα… “μίνι πάρτι” με πιανίστα τον σύζυγο της Αντιγόνης Αγγελο Σιανίδη που έπαιξε τον εθνικό ύμνο, ενώ του βγήκε λίγο κι αυτός του… Ολυμπιακού!!! Δίπλα στην Αντιγόνη βρέθηκαν πέρα από το σύζυγό της η μαμά της Γιώτα Ντρισμπιώτη που μάλιστα έφθασαν στον τόπο του αγώνα με περιπετειώδη τρόπο!!!

ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΜΕ… ΤΑΞΙ!!!
Η αποστολή “Αντιγόνη” ξεκίνησε από το στέκι της “Κυρα Γιώτας” και καθώς τα ξενοδοχεία στο Γιουτζίν που γίνόταν ο τελικός βάδην ήταν απλησίαστα (500 ευρώ τη βραδιά) η Γιώτα Ντρισμπιώτη και ο Αγγελος Σιανίδης πήγαν και διέμειναν στο Λας Βέγκας όπου ζει ένας θείος του τελευταίου!
Την ημέρα του αγώνα όμως η πτήση από το Οκλαντ ακυρώθηκε!!! Ο Αγγελος βρήκε έναν πρόθυμο 72χρονο ταξιτζή!!

Ετσι ξεκίνησαν από το Οκλαντ για να φθάσουν στο Γιουτζίν σε ταξίδι οκτώ ωρών!!!
Τα 600 ευρώ που στοίχησε η διαδρομή τα είχε κερδίσει ο Αγγελος σε καζίνο του Λας Βέγκας την προηγούμενη!!!

Την ώρα του αγώνα η Αντιγόνη είδε τόσο τον Αγγελο να κάνει “κερκίδα” τρέχοντας πάνω κάτω στη διαδρομή, όσο και την μητέρα της Γιώτα με το πανό “Αντιγόνη Ελλάς” που έχει ταξιδέψει παντού!!!