Ψάχναμε και ξαναψάχναμε να βρούμε την επίμαχη φάση στα highlights που ανέβασε η ΕΡΤ από το παιχνίδι της Αναγέννησης με τον ΠΑΟΚ “Β” αλλά ματαίως…

Κάπου είχε… ξεστρατίσει στο μοντάζ! Ευτυχώς γράψαμε το βίντεο όλης της μετάδοσης και την αναδείξαμε στην εκπομπή “Στη Σέντρα” το βράδυ της Κυριακής!

Στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης κι ενώ το αποτέλεσμα είναι 0-0 ο Βερνάρδος λίγο πριν σκοράρει με το κεφάλι σε κενή εστία μετά απο σέντρα του Ριέρα σπρώχνεται απο τον αμυντικό του ΠΑΟΚ “Β” και πέφτει στο κάθετο δοκάρι με το σώμα του!

Πέναλτι και αποβολή, αλλά ο Κακουλίδης έδειξε “παίζεται”!

Με τον αγαπητό συνάδελφο που έκανε τη μετάδοση να αποφαίνεται από μικροφώνου ότι “η Αναγέννηση θα μπορούσε εδώ να ζητήσει πέναλτι, αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι η επαφή δεν ήταν τέτοια που θα το δικαιολογούσε”!!!

Δηλαδή λογική… “ολίγον έγκυος”!!!

Μόνο που η φάση βγάζει μάτια! Σε όσους βέβαια πρόλαβαν να τη δουν γιατί θα μπορούσε να πάει “άκλαυτη”.

Εδώ φαίνεται και η αξία της δημοσιογραφικής κάλυψης ιδιαίτερα στις ομάδες της περιφέρειας που τις έχουν στο… “σκοτάδι” τα κεντρικά μέσα!

Να μην ξεχάσουμε πως για ένα πέναλτι που έγινε στο ματς των “αιωνίων” πριν λίγο καιρό που ανακαλύφθηκε μετά από… ηλεκτρονική ανάλυση κόντεψε να πέσει η κυβέρνηση!

Για πέναλτι όμως σαν αυτό που “έπνιξε” ο Κακουλίδης είναι απλά… Κυριακή απόγευμα!!!

Θ.Κ.

Δείτε στο βίντεο την επίμαχη φάση: