Το προτελευταίο ματς στην Α2 έδωσε ο ΑΣΚ στην Αμαλιάδα (61-60)

Το προτελευταίο παιχνίδι στην Α2 Εθνική Κατηγορία, με καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα, έδωσε ο ΑΣΚ στην Αμαλιάδα κόντρα στον τοπικό Κόροιβο από τον οποίο ηττήθηκε με 61-60.

Τελευταία παρουσία των πρωταθλητών είναι το προσεχές Σάββατο με τη Δάφνη, παιχνίδι που επαναόρισε το ΑΣΕΑΔ μιας και δεν είχε γίνει το χειμώνα λόγω της αδυναμίας του αθηναϊκού συγκροτήματος να προσέλθει στην Καρδίτσα!

Στον αγώνα της Αμαλιάδας οι “κυανόλευκοι” πάλεψαν για τη νίκη παρότι βαθμολογικά αδιάφοροι (όπως και ο αντίπαλός τους), αλλά ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες και με έναν πόντο διαφορά (61-60)!

Μάλιστα παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα ξεκίνησε πολύ άσχημα (22-6 πρώτη περίοδος) και βρέθηκε εκτός ρυθμού στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα (44-22 ημίχρονο και 55-40 στην τρίτη περίοδο) επανέκαμψε εντυπωσιακά στο τελευταίο δεκάλεπτο αλλά δεν κατόρθωσε ν’ ανατρέψει εντελώς την κατάσταση και έχασε το παιχνίδι.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ: Παπαρέγκας 9 (1), Mitrovic 9 (1), Καλογερίας 4, Ναούμης 6 (2), Κατσαβόπουλος, Μαστρογιαννόπουλος 13 (2), Κάππος 8, Μιχαλούτσος 3, Τάταρης 6, Μαστόρος 3 (1), Νάνος.

ΑΣΚ: Γράβας 6, Τσιλούλης 5, Καρράς 1, Κακλαμάνος 2, Σπυριδονίδης 8 (1), Χάλαρης 6, Daskovic 11, Τσούκας, Αλεξιάδης 2, Καραγεωργίου, Βεργίνης 19 (3), Πεφάνης.

• Το στιγμιότυπο από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο μεγάλο κλειστό της Καρδίτσας.