Η Αναγέννηση σε ένα δεκαπενθήμερο θα κλείσει δύο μήνες προπονήσεων, χωρίς όμως ακόμη να γνωρίζει (όπως και οι υπόλοιπες ομάδες) πότε θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα

Άλλη επιλογή όμως από το να αφοσιωθεί στην ενίσχυση και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη της προετοιμασίας της δεν υπάρχει και σ’ αυτούς τους τομείς επιδιδεται ολόκληρος ο οργανισμός της τον τελευταίο καιρό.

Ήδη πηγαίνουμε προς την τελική ευθεία των μεταγραφικών κινήσεων καθώς αναμένεται ν’ ανακοινωθούν ακόμη δύο προσθήκες που αφορούν στην επιθετική γραμμή (ο ένας θα είναι ο Ντογκού και ο άλλος ένας διεθνής Βούλγαρος επιθετικός), ενώ η ομάδα ετοιμάζεται και για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας χρονιάς που θα είναι για το Κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Βιώνουμε όπως είναι αντιληπτό πάλι μια περίοδο απόλυτης αβεβαιότητας σ’ ο,τι αφορά τις συνθήκες και το περιβάλλον κάτω από το οποίο θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της super league 2. Δεν είναι βέβαια έκπληξη όλα αυτά αφού τα έχουμε ξαναζήσει, αλλά όπως διαπιστώνουμε κάθε χρόνο η κατάσταση σ’ ο,τι αφορά την απαξίωση της συγκεκριμένης διοργάνωσης γίνεται όλο και χειρότερη.

Μέσα σ’ αυτή την ατμόσφαιρα η Αναγέννηση ετοιμάζεται και πάλι, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την θριαμβευτική επιστροφή της στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, να προβάλλει αξιώσεις για μια πρωταγωνιστική πορεία.

Με μια διοίκηση που πάλι έχει βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και χωρίς το παραμικρό έσοδο στηρίζει τόσο την προσπάθεια ενίσχυσης, όσο βεβαίως και την γενικότερη λειτουργία της ομάδας.

Το μεγάλο στοίχημα που πρέπει να κερδίσουν οι “κιτρινόμαυροι” είναι βεβαίως η συνοχή τους απέναντι στα συνεχώς διογκώμενα προβλήματα που υπάρχουν γενικότερα, όχι μόνο στο αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό περιβάλλον, την θωράκισή τους σε όλα τα επίπεδα (τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στο παρασκήνιο που πάντα παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως διαπιστώσαμε και την προηγούμενη σεζόν) και βεβαίως τη στήριξη από τον κόσμο της Καρδίτσας.

Για το τελευταίο τα σημάδια είναι καλά αφού και στο περσινό πρωτάθλημα οι φίλαθλοι παρά τις δύσκολες συνθήκες και τα πολλά περιοριστικά μέτρα ήταν δίπλα και με το παραπάνω, καθιστώντας μάλιστα το Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας την πιο δυνατή έδρα του πρωταθλήματος.

Βέβαια οι συνθήκες για την καθημερινότητα του κόσμου με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας συνεχώς επιδεινώνονται κι αυτό σίγουρα είναι ένας αρνητικός παράγοντας όχι μόνο για την Αναγέννηση αλλά για το σύνολο των ομάδων.

Χρειάζεται, λοιπόν, σχέδιο, σοβαρότητα, στήριξη από τους φορείς στην προσπάθεια που είναι σε εξέλιξη, γιατί είναι κρίμα να μείνει στη μέση.

Η Καρδίτσα βρήκε τη θέση της μετά από μεγάλο αγώνα στο αθλητικό προσκήνιο και είναι ευκαιρία να τη βελτιώσει ακόμη περισσότερο…

Θ.Κ.