Το διάστημα που διανύουμε δεν περιλαμβάνει “ηχηρές” ειδήσεις για την δραστηριότητα της Αναγέννησης που βρίσκεται μπροστά σ’ ένα νέο ξεκίνημα…

Λογικό είναι καθώς είμαστε στην περίοδο που τα πάντα σχεδιάζονται επί χάρτου και στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν οι κινήσεις που θ’ αφορούν την διαμόρφωση της αγωνιστικής φυσιογνωμίας του συλλόγου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σημαντικό είναι πως οι “κιτρινόμαυροι” ξεμπέρδεψαν πολύ γρήγορα με τον προπονητή ανακοινώνοντας τη συνεργασία τους με τον Τίμο Καβακά, στελεχώνουν το οργανωτικό τους και πλέον σιγά – σιγά θ’ αρχίζουν να “χτίζουν” και την ομάδα που θα μπει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Καητγορίας με έναν και μόνο σκοπό, να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την επιστροφή της στη super league 2.

ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ
Το πρώτο πράγμα φυσικά που θα γίνει είναι το ξεκαθάρισμα από το υπάρχον ρόστερ.
Οι επαφές του Δημήτρη Παπαδημητρίου σε συνεργασία πάντα με τον Τίμο Καβακά, θα ξεκινήσουν με τους παίκτες που συγκρότησαν το δυναμικό της φετινής Αναγέννησης και βεβαίως με εκείνους που έχουν τις προδιαγραφές για να συνεχίσουν.

Αυτό θα είναι και το πρώτο σκέλος της δραστηριότητας της ομάδας για το καλοκαίρι και όταν θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα παραμείνουν, τότε θα ακολουθήσουν οι κινήσεις για την μεταγραφική ενίσχυση που θα είναι αρκετές και στοχευμένες.

ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ…
Η Αναγέννηση αν λάβουμε υπόψιν από τα όσα διαβάζουμε για τις ομάδες που θα μετέχουν του χρόνου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής αυτή τη στιγμή είναι σε ένα καλό “φεγγάρι” παρά το γεγονός ότι δοκίμασε τη δυσάρεστη εμπειρία του υποβιβασμού.

Αντέδρασε άμεσα, ο Παπαδημητρίου αποφάσισε να συνεχίσει στη διοίκηση, προσέλαβε προπονητή και οργανώνεται. Σε αντίθεση με το τι συμβαίνει αλλού όπου τα πράγματα είναι αυτή την περίοδο ανοιχτά.

Παράδειγμα στα γειτονικά μας Τρίκαλα δεν έχουν βρεθεί ακόμη άνθρωποι ν’ αναλάβουν ενώ κυκλοφορούν φήμες για περιπτώσεις “φαντομάδων”! Είναι βέβαια νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα για το πως θα διαμορφωθεί η δυναμική των ομάδων που θα μετέχουν στον ομιλο καθώς μπορεί στο επόμενο διάστημα όλα να αλλάξουν, αλλά η Αναγέννηση έχει ένα πλεονέκτημα ότι οργανώνεται πιο γρήγορα.

Το οποίο βέβαια πρέπει να το αξιοποιήσει κάνοντας τις σωστές κινήσεις για τη νέα σεζόν…