Μία ακόμη μεταγραφή ανακοίνωσε χθες το μεσημέρι η Αναγέννηση που απέκτησε τον νεαρό Αλέξανδρο Σπανό και έφθασε στις 11 προσθήκες από την ημέρα που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στα μεταγραφικά.

Οι “κιτρινόμαυροι” που συνεχίζουν την προετοιμασία τους στο “Γιώργος Μπαζής” τονίζουν στην ανακοίνωσή τους τα εξής για το νέο τους απόκτημα:

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Σπανό. Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 2000 και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Αμβρακικό Λουτρού. Την περσινή αγωνιστική περίοδο μεταγράφηκε στον Διαγόρα Βραχνέικων, όπου αγωνιζόταν μέχρι σήμερα.
Αλέξανδρε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Η Αναγέννηση συνεχίζει την προσπάθειά της ώστε να ενισχυθεί με τον καλύτερο τρόπο για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όποτε αυτή και με οποιεσδήποτε προϋποθέσεις κι αν ξεκινήσει.