Τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω τίμησαν οι πυροσβέστες της Καρδίτσας (φωτο & βίντεο)

Με ευλάβεια και κατάνυξη οι πυροσβέστες της Καρδίτσας τίμησαν το πρωί τους Τρεις Παίδες εν Καμίνω, προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος.
To Πυροσβεστικό Σώμα τιμά και γιορτάζει κάθε χρόνο στις 17 Δεκεμβρίου τους Προστάτες του Άγιους Τρεις Παίδες, Ανανία, Αζαρία και Μισαήλ.

Το πρωί τελέσθηκε δοξολογία μετ’ αρτοκλασίας στον Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το «παρών» έδωσαν αξιωματικοί και πυροσβέστες των Π.Υ του Νομού Καρδιτσας, συνταξιούχοι του σώματος και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών.


Την ημερήσια διάταξη του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος ανέγνωσε η Υποπυραγός Σωτηρία Γιαννοπούλου. «Οι απαιτήσεις της εποχής σε παγκόσμιο και ειδικά σε εθνικό επίπεδο είναι πολλές, οι συνθήκες συνεχώς μεταβαλλόμενες και επιβάλλεται η διαρκής κινητοποίησή μας, ο συνεχής επανακαθορισμός των στόχων και η ενδυνάμωσή μας με σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με τη διαβεβαίωση, τόσο από την πλευρά της φυσικής όσο και από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας, ότι τίθεται πάντα ως πρόταγμα το ανθρώπινο δυναμικό» ανέφερε μεταξύ άλλων η ημερήσια διαταγή.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα