Τρεις συλλήψεις για επτά περιπτώσεις κλοπής στους Σοφάδες

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπής, 5 τετελεσμένες και 2 σε απόπειρα, ενώ συνελήφθησαν την 18/19 Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων, 3 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη ημεδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για διακεκριμένη κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, το βράδυ της 18ης Δεκεμβρίου στους Σοφάδες, οι δύο από τους συλληφθέντες κατελήφθησαν, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, να κατέχουν ηχεία στερεοφωνικού συστήματος, 2 ζευγάρια παπουτσιών και άλλα αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει από οικία ημεδαπού στους Σοφάδες, μαζί με τον τρίτο συλληφθέντα. Τα προαναφερόμενα αντικείμενα αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπρόσθετα, από την προοδευτική αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες με τον τέταρτο ημεδαπό, ενεργώντας με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση κάθε φορά, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 17 Δεκεμβρίου στους Σοφάδες και την ευρύτερη περιοχή τους, αφαίρεσαν συνολικά από δύο οικίες, σούπερ μάρκετ και εκκλησία, διάφορα αντικείμενα (τηλεόραση, ηλεκτρική κουζίνα κ.α.), τρόφιμα, αλκοολούχα ποτά, απορρυπαντικά, το χρηματικό ποσό των 7 ευρώ κ.ά.

Παράλληλα, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, αποπειράθηκαν να εισέλθουν σε κάβα ποτών, προκαλώντας φθορές στην εξωτερική πόρτα, ενώ επιπλέον, σε άλλη περίπτωση, προκάλεσαν φθορά σε πόρτα υποσταθμού της ΔΕΗ εντός σχολικής μονάδας, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.