Για τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους η Αναγέννηση βρέθηκε σε ανοδική τροχιά καταγράφοντας επιδόσεις εντυπωσιακές και βρισκόμενη πλέον και πάλι στο προσκήνιο και μάλιστα με πρωταγωνιστικό ρόλο…

Πριν τρία ακριβώς χρόνια οι “κιτρινόμαυροι” είχαν αγγίξει τον… απόλυτο πάτο της ιστορίας τους με την απόσυρση απο τη Γ’ Εθνική και τον υποβιβασμό για πρώτη φορά στα χρονικά στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ και με τα παρεπόμενα που προέκυψαν με την πανδημία του κορωνοϊού, υπήρχε σοβαρός κίνδυνος να “κολλήσει” στην αφάνεια για χρόνια…

Η ανάληψη των ηνίων από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου που άφησε τον πρωταθλητή τότε Απόλλωνα Μακρυχωρίου η ομάδα επανήλθε στη Γ’ Εθνική, κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα, επέστρεψε στη super league 2 και εκεί κατέγραψε φέτος μια εντυπωσιακή πορεία κάνοντας πρωταθλητισμό.

Ο κόσμος, λοιπόν, της ομάδας είχε τη δυνατότητα σε πολύ δύσκολες ημέρες (που δυσκολεύουν όλο και περισότερο) να τη δουν και πάλι ανταγωνιστική και μάλιστα να καλλιεργεί προσδοκίες για το μεγάλο, για την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

Αν δεν είχαμε αυτή την παρωδία στον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος όπου από την κατηγορία με δύο ομίλους υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βγει μόλις μία ομάδα (Λεβαδειακός), η τελική ευθεία θα έδινε δυνατές συγκινήσεις και ποιος ξέρει τι άλλο.

Αν δηλαδή διεξάγονταν ένα σοβαρό πρωτάθλημα με play off όπου περισσότερες από… μία ομάδα θα διεκδικούσαν την άνοδο.
Σε κάθε περίπτωση η πορεία των “κιτρινόμαυρων” ήταν εξαιρετική και όπως γράφουμε συχνά – πυκνά στα τελευταία ρεπορτάζ μπορεί ν’ αποτελέσει τη βάση για την επόμενη μέρα.

ΤΟ “ΜΑΚΡΥ” ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…
Διανύουμε ήδη τη “νεκρή” περίοδο και έχουμε το πιο “μακρύ” καλοκαίρι σ’ ο,τι αφορά τα αγωνιστικά δρώμενα αφού το πρωτάθλημα, τελείωσε για πρώτη φορά τόσο νωρίς, παρότι άρχισε το μήνα Νοέμβριο.

Σ’ εναν εξοντωτικό ρυθμό δηλαδή για τις ομάδες. Ωστόσο η μακρά αυτή η περίοδο δίνει τη δυνατότητα στην Αναγέννηση και στη διοίκησή της να κάνει προσεκτικές και μελετημένες κινήσεις, δίχως την πίεση του χρόνου, ώστε να διαμορφώσει το καλύτερο δυνατό προφίλ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Πατώντας στα όσα έγιναν φέτος, διατηρώντας έναν βασικό κορμό ενός συνόλου που πρωταγωνίστησε και προσθέτοντας τους κατάλληλους που θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα.

Ολα αυτά, χωρίς να ξεχνάμε πάντα το προβληματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο κινούμαστε και χωρίς να γνωρίζουμε πως, πότε (είμαστε σίγουροι ότι δεν θ’ αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου) και με ποιους όρους θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα.

Πιο κάτω ο αγώνας στο Λιτόχωρο με την Καρίτσα στις 30 Μαϊου του 2021 με τη ραδιοφωνική μετάδοση του Ράδιο Θεσσαλία 96. Απο εκείνο το απόγευμα ξεκίνησαν όλα…