Τριαντόπουλος: «Ολοκληρώνεται στο τέλος του έτους το σχέδιο ανασυγκρότησης της Καρδίτσας»

Μέχρι το τέλος του έτους θα έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης για την Καρδίτσα, που αφορά την ανασυγκρότηση της περιοχής μετά τον «Ιανό».

Αυτό υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο «Νέο Αγώνα» ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο οποίος είναι κεντρικός ομιλητής στην ημερίδα με θέμα «Φυσικό φαινόμενο Ιανός, 2 χρόνια μετά» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Thessaly Expo.

Στο επίκεντρο της ημερίδας, στην οποία παρευρίσκονται η Δρ. Φαίη Μακαντάση Επικεφαλής Ερευνών διαΝΕΟσις, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, Δήμαρχοι και αιρετοί του Νομού, βρίσκεται η πορεία των έργων αποκατάστασης και του σχεδίου ανασυγκρότησης της Καρδίτσας μετά τον Ιανό.

«Η επόμενη ημέρα εδράζεται σε ένα σχέδιο ανάπτυξης για την περιοχή, μέρος του οποίου είναι και η έκθεση Thessaly Expo. Δρομολογούμε ένα σχέδιο βιώσιμης ανάπτυξης για την Καρδίτσα, που ολοκληρώνεται τέλος του έτους και θα τεθεί σε ισχύ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τριαντόπουλος, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ένα σχέδιο που δίνει έμφαση στην αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, τη διαμόρφωση των συνθηκών της ευημερίας.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα