Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης ULTRAS GATE 3 που μέχρι στιγμής όχι μόνο έχουν κλέψει την παράσταση στο πανελλήνιο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν στους αγώνες της ομάδας στο Στάδιο, αλλά φροντίζουν με τις συνεχείς παροτρύνσεις, ακόμη και τη δύσκολη ώρα, όχι να αποδομούν τους αγωνιζόμενους, αλλά να καλύπτουν και τις μουρμούρες ελαχίστων στην εξέδρα!

Δίχως το τραγούδι και τις εκδηλώσεις των οπαδών της ομάδας, αυτές οι μουρμούρες θα επηρέαζαν ακόμη και την ψυχολογία των παικτών και το απίστευτο είναι ότι έρχονται τώρα που η ομάδα ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ύστερα απο δεκαετίες ολόκληρες στη δεύτερη εθνική κι όχι τότε που την είχαν στείλει στα τάρταρα!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ULTRAS GATE 3 τονίζει:

«Ακόμη τρεις βαθμοί για την ομαδάρα μας μετά τη νίκη της Κυριακής και συνεχίζουμε με εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β’ στην Αθήνα στις 29 του μήνα.

Οι προπονητές της κερκίδας και των σαιτ ας το κλείσουν το στόμα τους γιατί άμα δεν το κάνουν θα τους το κλείσουμε εμείς. Ας κρίνουν καλύτερα αυτοί που χορτασαν τοπικό και σίτα και είναι ακόμα πιστοί ζώντας τη κάθε Κυριακή ξεχωριστά γιατί αυτό σημαίνει οπαδός στις χαρές και στις λύπες μαζί.

Δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας ! Στηρίζουμε την ομαδάρα μας σε κάθε αγώνα ανεξάρτητου προπονητή προέδρου αποτελέσματος.

Δεν θα πούμε καλά Χριστούγεννα και μέχρι την επόμενη αγωνιστική έχουμε ακόμη ένα ματς κυπέλλου..
Όλοι στις θέσεις μας ! Όλοι δίπλα στην ΑΣΑ»