Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Αναγέννησης ultras gate 3 λίγο μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας με τον ΠΑΟΚ “Β” καλώντας όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια με πολύ μεγαλύτερη θέρμη από το επόμενο κιόλας ματς με τη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά αναφέρουν:

«Ήττα για την ομάδα μας στο γήπεδο του μακεδονικού με τον ΠΑΟΚ β’.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά του καθώς βρισκόμαστε στη 3η αγωνιστική και όχι στο τέλος της σεζόν.

Χρέος μας να στηρίξουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που παρότι τις τρικλοποδιές πριν καλά καλά ξεκινήσει η χρονιά, η ομάδα βρίσκεται κι ας πονάει κάποιους σε υψηλά επίπεδα και γράφει τη δικιά της ιστορία που μέχρι πριν τρία χρόνια που γυρνούσαμε στα χωριά του νομού βλέποντας την ομάδα στο τοπικό, αυτά τα σενάρια έμοιαζαν βγαλμένα από τη φαντασία και όμως είναι πραγματικότητα.

Δεν γίναμε η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας σε δύο χρόνια ούτε επειδή πήραμε δύο ματς σημαίνει ότι θα νικάμε πάντα. Ποδόσφαιρο δεν ξεκινήσαμε να βλέπουμε πέρυσι, έχουμε βρεθεί στα τάρταρα και Αναγεννήθηκε πολλές φορές, για αυτό γίναμε ΑΣΑ στα δύσκολα όχι στα πανηγύρια.

Ας αφήσουμε τους σχολιασμούς και την εύκολη κριτική στην ομάδα. Εμείς ήμασταν και θα είμαστε η ασπίδα της βρέξει χιονίσει, χάσει νικήσει όπως κάναμε πάντα και θα συνεχίσουμε να κάνουμε από το Α’ ερασιτεχνικό που ήταν πιο εύκολο να τα παρατήσουμε αλλά δεν το κάναμε μέχρι τη πιο μεγάλη διάκριση.

Καλούμε όλο το κόσμο της πόλης να στηρίξει αυτή την ομάδα με τα 118 χρόνια ιστορίας και τη δάφνη ελιάς στη κιτρινόμαυρη φανέλα κι να ζήσουμε ξανά μοναδικές στιγμές όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Είμαστε μαθημένοι στα δύσκολα για αυτό κάνουμε την αρχή στο επόμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που κατά πάσα πιθανότητα θα παιχτεί στη Λάρισα.
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν, η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

Όλοι οι Αναγεννησιώτες ενωμένοι μια γροθιά να κάνουμε αυτό που πρέπει, αυτό που μας αρμόζει.
Περισσότερα μέσα στη βδομάδα…

ΑΣΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ»