Βιομηχανία προστίμων για τους μισθούς των «γκόλντεν μπόι» της ΕΠΟ!

 Η βιομηχανία προστίμων και παραβόλων κάνει “χρυσές δουλειές” στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Πως αλλιώς θα διασφαλιστούν τα χρήματα για τα “γκόλντεν μπόι” της ΕΠΟ και των λοιπών που διοικούν το άθλημα και το έχουν πάει τόσο… μπροστά;

Από τα λεφτά των παραγόνων που προσπαθούν να κρατήσουν τις ομάδες όρθιες.

Ένας ολόκληρος μηχανισμός, μια κατάσταση τραγική για την οποία δεν ακούγεται “κιχ”! Παράβολα, πρόστιμα για ψύλλου πήδημα και μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης!
Δυστυχώς από το στόχαστρο δεν ξέφυγε ούτε η Αναγέννηση και μάλιστα μ’ αυτά που γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάτι φαίνεται πως δεν πάει καλά!

Πέρα από τις μεθοδεύσεις που έγιναν για να αναβληθεί δύο φορές το ματς με την Καβάλα (και τελικά να επαναοριστεί!!!), είχαμε την κλήση ρεκόρ για όσα κατήγγειλε ο Κούγιας που ξεκίνησε πρώτος το μπαράζ των δηλώσεων με ειρωνικές και προσβλητικές αναφορές, ενώ  το απόγευμα ανακοινώθηκαν και οι… “καμπάνες” από την πειθαρχική επιτροπή της super league 2 για τις κόκκινες κάρτες ανθρώπων της ομάδας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής:
ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ την υπόθεση της ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΗ, του ΘΩΜΑ ΦΥΤΙΛΗ, του ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗ, καθώς και της ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΝΑΦΗ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΦΥΤΙΛΗΣ ΘΩΜΑΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες. – είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει σε αυτόν α) χρηματικό πρόστιμο 2.500€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ευθύνεται για τις αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις και επιβάλλει στην ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας χρηματικό πρόστιμο για τις παραβάσεις Αγγελή και Φυτίλη 1000€ και ομοίως χρηματικό πρόστιμο για την παράβαση του Π. Μυροφορίδη 1000€. ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολικό χρηματικό πρόστιμο για την ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας 1500€

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο ΜΑΝΑΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ο ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στον ΜΑΝΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες και στον ΣΟΥΜΟΥΛΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ α) χρηματικό πρόστιμο 3.000€ και β) απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση και επιβάλλει στην ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ χρηματικό πρόστιμο 1000€.

Ολα τα παραπάνω οι ομάδες τα βρίσκουν μπροστά τους όταν πηγαίνουν το καλοκαίρι να κάνουν μεταγραφές ή να δηλώσουν συμμετοχή! Θα πρέπει να εξοφλούν τα πρόστιμα που αν κανείς τα μαζέψει με έναν πρόχειρο υπολογισμό θα καταλήξει σε ένα νούμερο χιλιάδων ευρώ! Πως αξιοποιούνται αυτά τα χρήματα;

Την απάντηση τη γνωρίζουμε όλοι…