Νέο περιστατικό πτώσης σοβάδων από οροφή σχολείου, στο Βόλο. Ευτυχώς, δεν κινδύνευσαν μαθητές ή εκπαιδευτικοί, καθότι τα σχολεία είναι κλειστά, λόγω διακοπών του Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο περιστατικό καταγράφηκε στο 32ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, στην οδό Γιάννη Δήμου με Βλαχάβα. Έγινε αντιληπτό σήμερα, από την καθαρίστρια του σχολείου, η οποία είδε σοβάδες πεσμένους στην σκάλα μεταξύ πρώτου και δεύτερου ορόφου.

Ήδη, ενημερώθηκαν σχετικά, η διεύθυνση του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Σύμφωνα με τα gegonota.news, η καθαρίστρια πήγε νωρίς το πρωί στο σχολείο για να καθαρίσει και όταν μπήκε μέσα, είδε σοβάδες πεσμένους στην σκάλα. Πλησιάζοντας προς το σημείο για να διαπιστώσει τι συνέβη, άρχισαν να πέφτουν μεγάλα κομμάτια σοβάδων από την οροφή και λίγο έλειψε να τραυματιστεί. Η ίδια ενημέρωσε αμέσως τη διεύθυνση του 32ου Δημοτικού, ενώ ενημερώθηκε επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σύλλογος είχε ενημερώσει τον Δήμο Βόλου για διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο, ζητώντας να δρομολογηθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις.

Να θυμίσουμε, ότι πριν λίγες μόλις μέρες, είχε καταρρεύσει τμήμα της οροφής σε αίθουσα διδασκαλίας του 18ου Δημοτικού σχολείου Βόλου και από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα, παιδιά και εκπαιδευτικός είχαν βγει διάλλειμα.