Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την καταγγέλλουσα στην υπόθεση Γεωργούλη.

Για την υπόθεση Γεωργούλη μίλησε εκ νέου η Ελίζα Βόζεμπεργκ. Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την καταγγέλλουσα αφού τη γνωρίζει προσωπικά, ενώ ανέφερε on air τι της αποκάλυψε συγγενικό πρόσωπο της δικηγόρου.

Μιλώντας στον Real FM, η κ. Βόζεμπεργκ περιέγραψε: «Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως, έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει».

Στη συνέχεια η ευρωβουλευτής πρόσθεσε: «Η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά».

Για τις φήμες που κυκλοφορούσαν

Να θυμίσουμε ότι η Ελίζα Βόζεμπεργκ είχε τοποθετηθεί σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούσαν στις Βρυξέλλες για τον Αλέξη Γεωργούλη στο MEGA.

«Με τον κ. Γεωργούλη δεν συμπέσαμε στις ίδιες επιτροπές. Μπορώ να σας πω ότι υπήρχε μια φήμη για μία καταγγελία, όχι την πολύ σοβαρή της κοπέλας που γνωρίζουμε, για βιασμό και κακοποίηση», είπε η κ. Βόζεμπεργκ.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, οι καταγγελίες των συνεργατών των ευρωβουλευτών, γίνονται σε ειδική υπηρεσία του Ευρωκοινοβουλίου και μέχρι να οδηγηθούν σε Επιτροπή, παραμένουν μυστικές. «Η καταγγελία που ξέρουμε, δεν πέρασε από το Ευρωκοινοβούλιο, πήγε κατευθείαν στη βελγική δικαιοσύνη», εξήγησε η κ. Βόζεμπεργκ.

Πηγή : in.gr