Για πρώτη φορά ύστερα από δεκαετίες στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας είδαμε  επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος της δεύτερης εθνικής κατηγορίας Μεγάλο Σάββατο! Έτσι που τα κατάφεραν οι “ανευθυνοϋπεύθυνοι” που διοικούν το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τις παλινωδίες και την καθυστερημένη έναρξη, πάλι καλά που δεν όρισααν αγώνα την ημέρα του Πάσχα!

Σ έναν αγώνα, λοιπόν, που δεν είχε το παραμικρό βαθμολογικό η Αναγέννηση υποδέχθηκε τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού! Παρά το γεγονός ότι οι “κιτρινόμαυροι” είχαν τη μερίδα του λέοντος στις ευκαιρίες και είχαν πολύ καλή παρουσία ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, έχασαν το παιχνίδι με 0-1 με ένα γκολ που σημείωσαν οι φιλοξενούμενοι 12 λεπτά πριν το φινάλε με πλασέ του Σουρλή μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα της Καρδίτσας ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, θυμίζοντας κάτι από τις αρχές της περιόδου. Με πλαγιοκοπήσεις, με καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά υστέρησε στην τελική προσπάθεια χάνοντας αρκετές ευκαρίες.

Απέναντι στη νεανική ομάδα του Ιμπαγάσα κυριάρχησαν, όμως στο δεύτερο ημίχρονο οι “ερυθρόλευκοι” κατόρθωσαν χωρίς να κάνουν κάτι το εντυπωσιακό να φθάσουν στο γκολ σε μια αντεπίθεση και τελικά αυτό ήταν αρκετό να τους δώσει τη νίκη γοήτρου.

Η Αναγέννηση μετά το γκολ προσπάθησε ν’ αντιδράσει αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ούτε τη μεγάλη ευκαιρία στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με το Γκίνη και έτσι ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στα τρία παιχνίδια που έδωσε με την ομάδα του Πειραιά. Θυμίζουμε ότι είχε επιβληθεί στο φιλικό του καλοκαιριού στο Στάδιο με 2-0, ενώ είχε κερδίσει και στο Κερατσίνι στο ματς του πρώτου γύρου με 0-1 με γκολ του Αθανασιάδη, τότε μάλιστα που υπήρχαν ακόμη ελπίδες για προσέγγιση της πρώτης θέσης.

Πλέον απομένουν δύο “στροφές” για την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Προτελευταία αγωνιστική στην Κατερίνη με τον Πιερικό και η χρονιά θα κλείσει με το εντός έδρας ματς κόντρα στην Ξάνθη.

Με μια μεγάλη παρακαταθήκη για τη νέα σεζόν η φετινή πορεία που σαφέστατα παρά τον κακό απολογισμό σε βαθμούς στα τελευταία παιχνίδια, δεν μπορεί ασφαλώς να θεωρηθεί αποτυχημένη, ιδιαίτερα μετά τα όσα έχει υποστεί η Αναγέννηση από το 2019 μέχρι το 2021!

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση του Σταδίου.