Η γνωστοποίηση και μόνο του ενδιαφέροντος της Αναγέννησης για την απόκτηση του Σίτο Ριέρα και οι επαφές που έχει ανοίξει μαζί του δημιούργησαν αίσθηση τόσο στις τάξεις των φιλάθλων της όσο και γενικότερα…

Οι “κιτρινόμαυροι” επιχειρούν και την υπέρβαση μετά τις πολύ σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες και ανανεώσεις που έκαναν τον τελευταίο μήνα και δείχνουν μ’ αυτή την επιδίωξη την πρόθεσή τους να παραμείνουν σε πρωταγωνιστική τροχιά και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Σε μια εποχή μάλιστα που δεν υπάρχει ούτε ευρώ έσοδα, που η κατάσταση με την οργάνωση του πρωταθλήματος είναι οικτρή, η διοίκηση του Δημήτρη Παπαδημητρίου όχι μόνο δεν παρέμεινε στάσιμη, αλλά επιχειρεί να ενισχύσει την ομάδα ακόμη περισσότερο σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι!

Ο Ισπανός άσος που αγωνιζόταν στην ΑΕ Λεμεσού, έχει ένα βιογραφικό που δεν χρειάζεται συστάσεις και ανάλυση. Πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστιο όνομα κι αν υλοιποηθεί η μεταγραφή του στην Αναγέννηση θα μιλάμε για την πιο εντυπωσιακή κίνηση ομάδας στην κατηγορία.

Οι συζητήσεις μαζί του συνεχίζονται καθημερινά, υπάρχει καλό κλίμα και αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει κάτοικος Καρδίτσας για τη νέα σεζόν. Τιποτα όμως ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί οπότε θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Εφόσον υπάρξει θετική έκβαση με τον Σίτο Ριέρα, τότε σίγουρες πρέπει να θεωρούνται ακόμη δύο μεταγραφές. Η μία θ’ αφορά έναν σέντερ φορ που θα πλαισιώσει και τον Κλάους Αθανασιάδη (ο οποίος παρέμεινε και βρίσκεται σε εξαιρετικη κατάσταση) στη γραμμή κρούσης και η άλλη ενός περιφερειακού επιθετικού. Δίχως να αποκλείεται και ένα… “κερασάκι” στην τούρτα ακόμη…