ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΦΩΤΗ 

Φαίνεται πως έχουμε μπει για τα καλά σε προεκλογική τροχιά όσον αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές στο Νομό Καρδίτσας.

Σιγά – σιγά οι υποψήφιοι αρχίζουν να εκδηλώνουν τις προθέσεις τους.

Τελευταία κίνηση αυτή τη Φάνη Στάθη, ο οποίος μέσω του «Νέου Αγώνα», ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Μουζακίου.

Φάνης Στάθης
Παρασκευη Ντούρβα
Ολυμπία Διαμαντοπούλου

Για την ώρα, αντίπαλο στο Μουζάκι θα έχει την Παρασκευή Ντούρβα, η οποία θα είναι και πάλι υποψήφια, ενώ ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Ολυμπία Διαμαντοπούλου.

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως μέχρι και σήμερα είναι οι μοναδικές γυναίκες που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο σε όλο το Νομό.

Στο Δήμο Καρδίτσας, η κατάσταση είναι λίγο πολύ γνωστή. Φώτης Αλεξάκος, Βασίλης Τσιάκος, Κώστας Παπαλός και Κώστας Γκαβογιάννης, έχουν ανακοινώσει πως θα διεκδικήσουν το Δήμο.

Φώτης Αλεξάκος
Βασίλης Τσιάκος
Κώστας Παπαλός
Κώστας Γκαβογιάννης

Γρίφος παραμένει ποιο πρόσωπο θα στηρίξει το ΚΚΕ.

Στο Δήμο Σοφάδων, μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Μπάμπη Παπαδόπουλου, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον νυν Δήμαρχο Θάνο Σκάρλο, το παζλ φαίνεται πως συμπληρώνεται, καθώς απομένει το πρόσωπο που θα ανακοινώσει τοΚΚΕ, ενώ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει και ένα τέταρτο όνομα – έκπληξη.

Θάνος Σκάρλος
Μπάμπης Παπαδόπουλος

Στο Δήμο Παλαμά τρεις θα είναι οι υποψήφιοι: Ο νυν Δήμαρχος Γιώργος Σακελλαρίου, ο Αχιλλέας Καραλής και ο Άρης Πολυγένης.

Γιώργος Σακελλαρίου
Αχιλλέας Καραλής
Άρης Πολυγένης

Στο Δήμο Αργιθέας για την ώρα φαίνεται πως θα έχουμε «μάχη» για δύο με τον νυν Δήμαρχο Λάμπρο Τσιβόλα να αναμετράται με τον Ανδρέα Στεργίου.

Λάμπρος Τσιβόλας
Ανδρέας Στεργίου

Τέλος, στο Δήμο Λίμνης Πλαστήρα υποψήφιοι θα είναι ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Τσιαντής, ο Παναγιώτης Νάννος, ο Γιώργος Σακελλαρίου, ενώ και εδώ γρίφος παραμένει ποιο πρόσωπο θα στηρίξει το ΚΚΕ.

Δημήτρης Τσιαντής
Παναγιώτης Νάννος
Γιώργος Σακελλαρίου