Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σωκράτη Δασκαλόπουλου θα είναι στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον Παλαμά ο Βασίλειος Γκιουλέκας.

Ο κ. Γκιουλέκας υπηρέτησε στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1991 έως το 2022 όπου και αποστρατεύτηκε τιμητικά με τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Διετέλεσε επίσης επί 6 έτη Γενικός γραμματέας του κυνηγετικού συλλόγου Παλαμά και περιχώρων.

Σε δήλωση προς την εφημερίδα ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ ο Υπ. Δήμαρχος Παλαμά Σωκράτης Δασκαλόπουλος είπε τα εξής: «Χαιρετίζω τον κ. Βασίλειο Γκιουλέκα όχι μόνο ως μονάδα αλλά και ως εκπρόσωπο μιας οικογένειας που επί γενεές πρωταγωνιστεί στα δρώμενα του τόπου προσφέροντας από Δημάρχους, αξιωματικούς έως και οπλαρχηγούς του 1821.

Είναι μεγάλη η τιμή προς το πρόσωπό μου αλλά και προς ολόκληρο τον συνδυασμό η υποψηφιότητα του Βασίλη Γκιουλέκα. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει ως γνήσιος συνεχιστής της βαριάς κληρονομιάς που φέρει το όνομά του να προσφέρει στον τόπο μας από την θέση του αιρετού εκπροσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Ο κύριος Γκιουλέκας με την σειρά του δήλωσε.

«Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση των συνδημοτών μου, έχοντας την όρεξη να προσφέρω από το μετερίζι της τοπικής αυτοδιοίκησης. Φυσικά με τον συνδυασμό της νίκης και της προοπτικής που δίνει η παρουσία του Σωκράτη Δασκαλόπουλου.

Ενός ανθρώπου κόσμημα για την περιοχή μας, αυτοδημιούργητου επιχειρηματία, με γνώσεις και αγάπη για τον τόπο του. Προπάντων όμως με προσφορά στους συντοπίτες του όλα αυτά τα χρόνια. Το ήθος, η εντιμότητα του κ. Δασκαλόπουλου αλλά και η αγάπη προς τον τόπο του είναι αυτά που με ώθησαν να είμαι υποψήφιος μαζί του.

Είμαι σίγουρος πως με έναν τέτοιο άνθρωπο ο Δήμος Παλαμά θα ξαναμπεί στον χάρτη της ανάπτυξης».