Αρχίζει και… ζεσταίνεται η αγορά της Καρδίτσας εν όψει του Πάσχα.Χθες Κυριακή των Βαΐωντα καταστήματα ήτανανοιχτά προκειμένου ναδιευκολύνουν τους καταναλωτές. Η κίνηση ήτανικανοποιητική καθώς αρκετοί βγήκαν στα μαγαζιάγια τα πασχαλινά ψώνια.

Οπως τόνισε στο “ΝΑ”ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλλόγου Καρδίτσαςκ. Αρ. Αντωνίου η κίνησηχθες στα καταστήματαήταν μεν αυξημένη όχιόμως σε εορταστικά επίπεδα. Ωστόσο ο ίδιος εκτίμησε ότι τις επόμενεςημέρες η κίνηση θα αυξηθεί ενώ σε αυτό θα συμβάλλει και η έλευση τωνετεροδημοτών. Ο κ. Αντωνίου κάλεσε το καταναλωτικό κοινό να προτιμήσειτην τοπική αγορά καθώςόπως σημείωσε τα καταστήματα διαθέτουν μεγάλη ποικιλία προϊόντωνγια όλους.

Το σημαντικότερο βέβαια όπως είπε, είναι νακατανοήσουμε όλοι ότι στηρίζοντας την τοπικήαγορά ουσιαστικά στηρίζουμε την τοπική οικονομία και τον τόπο μας.

Υπενθυμίζεται ότι απόχθες έχει τεθεί σε ισχύ τοεορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων που έχει ως εξής:

από σήμερα Μ. Δευτέρα εως την Μ. Πέμπτη τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 8.30 το πρωί εως τις 2 το μεσημέρι και από τις 5.30 το απόγευμα εως τις 9 το βράδυ, τη Μ. Παρασκευή θα είναι ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι εως τις 6 το απόγευμα και το Μ. Σαββατοαπό τιις 8.30 το πρωί εωςτις 3 το μεσημέρι.