Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων Νικόλαος Δαμψαράς

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΣΚΑΡΛΟΥ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο πρώην Δήμαρχος Σοφάδων Νικόλαος Δαμψαράς.

Ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος με αφορμή τον θάνατο του επί σειρά ετών Δημάρχου Σοφάδων Νικόλαου Δαμψαρά, δήλωσε:

Έφυγε από την ζωή μια εξέχουσα προσωπικότητα, για το Δήμο Σοφάδων, ο Νικόλαος Δαμψαράς. Υπήρξε ένας άοκνος υπηρέτης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένας χαρισματικός και ιδιαίτερα αγαπητός Δήμαρχος που εκλέχτηκε επί τρεις συνεχόμενες θητείες και εργάστηκε ακούραστα για την περιοχή μας.

Δυναμικό στέλεχος της Αυτοδιοίκησης , έβαλε τη σφραγίδα του σε πολλά μεγάλα ζητήματα του τόπου. Συνέβαλε τα μέγιστα όντας δραστήριος και ενεργός στα κοινά καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του. Διετέλεσε πρόεδρος στην ΤΕΔΚ Ν. Καρδίτσας και ήταν πρωτεργάτης σε καινοτόμες προσπάθειες όπως η ίδρυση της ΑΝ.ΚΑ. Στους Σοφάδες άφησε παρακαταθήκη σημαντικό έργο και αναμφίβολα η ιστορία της αυτοδιοίκησης τον συγκαταλέγει στους Δημάρχους που άφησαν θετικότατο αποτύπωμα στην πόλη.

Δυστυχώς, οι συνθήκες δεν επιτρέπουν στην πόλη και τους δημότες της να αποτίσουν έναν ύστατο χαιρετισμό αντάξιο του Δημάρχου που έβαλε τις βάσεις για μια σύγχρονη πόλη.

Ο Νικόλαος Δαμψαράς υπήρξε εκτός από εξαιρετικός δήμαρχος και εξαιρετικός άνθρωπος. Οι αξίες του και το ήθος του αποτελούν για εμάς παράδειγμα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.