Σε αποκαλύψεις σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη, προχώρησε η εκπομπή “Φως στο Τούνελ”. Τι είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας για τον πρώην σύντροφό της.

Νέα στοιχεία γύρω από με την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα έφερε στο φως η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” το βράδυ της Παρασκευής (05/06).

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη, ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, ενώ οι δυο τους χώρισαν λίγες μέρες πριν από την επίθεση.

Σημειώνεται, επίσης, ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές στρέφονται σε ένα νέο πρόσωπο, το οποίο έρχεται από το παρελθόν της κοπέλας, και το οποίο είναι άντρας.

“Είχαμε μια πληροφόρηση ότι λίγες ημέρες πριν από την επίθεση είχε διαλυθεί η τελευταία σχέση. Ο φίλος κάτι διαπίστωσε στα αρχεία της, υπήρξε καβγάς, επήλθε ο χωρισμός και λίγες μέρες μετά είχαμε την επίθεση. Η έρευνα έδειξε- χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι – ότι ο άνθρωπος αυτός εργαζόταν σε μια πολύ μεγάλη εταιρεία που είχε και χημικά προϊόντα. Τον αναζήτησα για να μιλήσουμε και έλαβα ένα επίσημο email από την εταιρεία που μας ευχαριστούσε για τη διακριτικότητά μας και έλεγε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν εργάζεται πλέον μαζί μας” ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε, μιλώντας στην εκπομπή, ο δικηγόρος της Ιωάννας Νίκος Αλεξανδρής. Όπως ανέφερε:

“Έχουμε πράγματι και εμείς αυτή την πληροφορία. Από εκεί και πέρα η κάθε πληροφορία έχει τη δική της σημασία στο μέτρο που θα μπορούσε να επηρεάσει την έρευνα. Όλες αυτές οι πληροφορίες αρμοδίως ερευνώνται από τις Αρχές. Πράγματι έχουμε και εμείς αυτήν την πληροφορία”.

Παράλληλα, η εκπομπή αποκάλυψε ότι ο οδηγός ραδιοταξί μπορεί να οδηγήσει στον εντοπισμό της δράστιδας.

Πηγή : news247