Μέσα σ’ αυτό το καθεστώς της απόλυτης αδράνειας που επικρατεί στο χώρο του αθλητισμού, είναι επόμενο οι σκέψεις να είναι συνεχείς και οι απολογισμοί… συχνοί!

Παρατηρώντας τις συνθήκες που διαμορφώνονται με την πανδημία του κορωνοϊού και τις αποφάσεις που λαμβάνονται, διαπιστώνουμε ότι η Αναγέννηση αν δεν είχαν μεσολαβήσει οι διοικητικές εξελίξεις το περασμένο καλοκαίρι κι αν δεν έπαιρνε τη θέση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου στη Γ’ Εθνική, αυτή τη στιγμή θα διένυε τη χειρότερη και πιο απαξιωμένη περίοδο της ιστορίας της!

Όπως θα θυμούνται όλοι, τον περασμένο Μάρτιο με το πρώτο lockdown, διεκόπησαν βιαίως τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και οι ομάδες που κατέκτησαν την άνοδο ήταν αυτές που τις βρήκε η συγκυρία στην πρώτη θέση.

Οι “κιτρινόμαυροι” πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η Α’ Ερασιτεχνική στην οποία τους οδήγησε η προπέρσινη αποφράδα σεζόν, βρίσκονταν στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό πίσω από τον Απόλλωνα Μακρυχωρίου!!!

Αν, λοιπόν, δεν αναλάμβανε τα ηνία ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για να παραχωρήσει τη θέση του Απόλλωνα στον οποίο ήταν πρόεδρος, αυτή τη στιγμή θα παρέμεναν για δεύτερη σεζόν στο τοπικό, θα ξεκινούσαν και θα σταματούσαν φέτος και με τα νέα δεδομένα που διαμορφώθηκαν και την αναστολή για δεύτερη σεζόν των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, θα εμεναν εκεί!!!

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ερασιτεχνικά πρωταθλήματα φέτος δεν θα διεξαχθούν, άρα η χρονιά που ξεκίνησε ακυρώνεται!
Αν, λοιπόν, ο μεγαλύτερος σύλλογος του νομού μας δεν είχε μπει στη διαδικασία των αλλαγών και δεν δήλωνε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική, θα βίωνε καταστάσεις που οι παλαιότεροι φίλαθλοι, ούτε στους χειρότερους ποδοσφαιρικούς εφιάλτες είχαν δει!

Θα είχε χωθεί στην αφάνεια με ο,τι αυτό συνεπάγονταν και για τα κίνητρα ανθρώπων ν’ ασχοληθούν με την διοίκηση για να τον βάλουν σε μια διαδικασία επιστροφής!
Μέσα, λοιπον, στα τρομερά άσχημα που έχει περάσει η ομάδα από το 2018 όπου ξεκίνησε η… κατηφόρα, ήλθαν κι αυτές οι διοικητικές εξελίξεις που την έβγαλαν από την… εντατική όπου ήταν διασωληνωμένη!

Θ.Κ.

Η φωτογραφία είναι ενδεικτική για το που έστειλαν την Αναγέννηση! Είναι από το παιχνίδι Κυπέλλου της ΕΠΣΚ (το οποίο έχασαν οι “κιτρινόμαυροι” με… κλήρωση!) με την Ελπίδα Αγίου Γεωργίου. Οι “κιτρινόμαυροι” (που φοράνε γκρι) κατεβαίνουν μια… πλαγιά για να μπουν σε γήπεδο!!!