Ακόμη ένα σοκαριστικό περιστατικό οπαδικής βίας στη Θεσσαλονίκη έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τον δολοφονική επίθεση τον 19χρονο Άκη.

Μια ομάδα 10 νεαρών επιτέθηκαν σε ένα 14χρονο αγόρι και τον 15χρονο αδερφό του την ώρα που είχαν βγει βόλτα στην παραλία της πόλης, χτυπώντας το ένα παιδί σε όλο του το σώμα και δημιουργώντας του αιμάτωμα στο συκώτι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ3, ήταν 9 το βράδυ το περασμένο Σάββατο που τα δυο αδέρφια 14 και 15 ετών έκαναν βόλτα στην παραλία όταν στο ύψους του Μακεδονία Παλλάς είδαν ξαφνικά μια ομάδα νεαρών να τους ζητάει να πάνε προς το μέρος τους. Τα δυο αδέρφια ένιωσαν ότι κινδυνεύουν και άρχισαν να τρέχουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός κατάφερε να ξεφύγει, αλλά όχι και ο 14χρονος, τον οποίο έπιασαν και άρχισαν να χτυπούν.

Οι δράστες της επίθεσης, όσο χτυπούσαν τον 14χρονο τον ρώτησαν αν ανήκει σε συγκεκριμένη ομάδα της πόλης.

Το προσωπικό του ξενοδοχείου, σύμφωνα με τον πατέρα των δυο παιδιών, ήταν εκείνο που βγήκε έξω απώθησε τα άτομα που χτυπούσαν με μανία τον 14χρονο και έσωσαν τελικά το παιδί.

Οι Αρχές ερευνούν βίντεο της περιοχής και εντατικοποιούν τους ελέγχους προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες της επίθεσης.

Πηγή : cnn.gr