«Χτύπησαν» οι απατεώνες

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι η υπόθεση με την δράση επιτήδειων, οι οποίοι προχωρούν

στην τηλεφωνική εξαπάτηση πολιτών, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Οι απατεώνες με τα «μαϊμού» τροχαία τηλεφώνησαν  τις τελευταίες ημέρες σε αρκετούς Καρδιτσιώτες οι οποίοι ευτυχώς ήταν υποψιασμένοι και δεν έπεσαν στην παγίδα.

Πρόκειται για την γνωστή και καλοσχεδιασμένη μέθοδο, με την οποία οι αδίστακτοι δράστες προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο και να αποσπάσουν χρήματα από τους πανικόβλητους πολίτες.

Για τον λόγο αυτό οι αστυνομικές Αρχές εφιστούν την προσοχή των πολιτών, επισημαίνοντας ότι θα πρέπει να ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με όποιον τους προσεγγίζει.

———————————————————————————-

Τακτική του «Χότζα»

Μάθαμε πως οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις στην Πελοπόννησο και στη Δυτική Ελλάδα, έχουν αποφασίσει το αρδευτικό τέλος να είναι μηδενικό.

Δεν ισχύει όμως και για τη Θεσσαλία, που όπως είναι γνωστό σχεδιάζεται να επιβληθεί χαράτσι περίπου 10 ευρώ ανά στρέμμα.

Το ακούνε οι Πελοποννήσιοι και πραγματικά γελάνε. Πάντως, το Υπουργείο φαίνεται πως είναι διατεθειμένο να κάνει ελαφρύνσεις για το αρδευτικό τέλος. Θυμίζει λίγο την τακτική του «Χότζα». Το τέλος μπορεί να μειωθεί στα δύο – τρία ευρώ και θα βγει το Υπουργείο και θα πει πως είναι με το μέρος των αρδευτών.

———————————————————————————————–

Ο δρόμος Καρδίτσα – Λάρισα

Το τελευταίο κύμα κακοκαιρίας έδειξε και μερικά από τα προβλήματα που υπάρχουν στο δρόμο Καρδίτσας – Λάρισας.

Φίλοι της στήλης, μας επισήμαναν πως σε αρκετοί σημεία του δρόμου από και προς την Λάρισα, υπάρχουν πολλές λακκούβες και με τη βροχή έγιναν περισσότερο εμφανής.

Πρόκειται για δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και οι οδηγοί αναπτύσσουν λίγη παραπάνω ταχύτητα.

Καλό θα είναι η αρμόδια υπηρεσία να δει το θέμα και να προχωρήσει στην αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΩΤΗΣ