Παράδοση…

Παράδοση έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια οι αγρότες της Καρδίτσας, να βγάζουν μήνα Νοέμβριο τα τρακτέρ στην κεντρική πλατεία της πόλης. Το αγροτικό συλλαλητήριο στην Καρδίτσα στις 28 του μήνα, είναι το πρώτο μήνυμα που θα στείλουν ενόψει της συνέχειας. Για ακόμη μία χρονιά οι αγρότες κάνουν λόγο πως η κατάσταση στον πρωτογενή τομέα πάει από το κακό στο χειρότερο, γι’ αυτό το λόγο αναγκάζονται να βγουν στο δρόμο για ένα καλύ- τερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους.

Κ.Φ.

Ηρώων Πολυτεχνείου

Την τιμητική τους έχουν οι λακκούβες στον πεζόδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου, όπως μας επισήμαναν αρκετοί συμπολίτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα πλακάκια από τον συγκεκριμένο πεζόδρομο έχουν σπάσει, με αποτέλεσμα να δυσκολεύουν τη διέλευση των πεζών, αλλά και των οχημάτων. Η αρμόδια υπηρεσία θα πρέπει να επιληφθεί του θέματος και να σχεδιάσει μια γενικότερη αναμόρφωση του δρόμου.

Κ.Φ.

150 μέρες το χρόνο…

Πτώση του τζίρου κατέγραψαν οι εμπορικές επιχειρήσεις, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ. Και πως να μην καταγράψουν πτώση, όταν 150 μέρες το χρόνο υπάρχουν προσφορές κι εκπτώσεις, κάτι που οδηγεί σε αναίρεση του ίδιου του νοήματος των εκπτώσεων. Ενόψει της «Μαύρης Παρασκευής» η αγορά είναι παγωμένη, καθώς όλοι περιμένουν τις μειώσεις τιμών την Black Friday, για την οποία ήδη έχουν ξεκινήσει διαφημιστικές καμπάνιες. Δεν έχουν άδικο οι έμποροι που λένε κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Κ.Φ.