Ο Δήμος Αργιθέας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αργιθεατών Λάρισας, παρέδωσε σημαντική ποσότητα συσκευασιών με εμφιαλωμένο νερό στη ΔΕΥΑΛ, ώστε να στηρίξει στο ελάχιστο τις προσπάθειες αντιμετώπισης των προβλημάτων που δημιούργησαν οι συνεχείς σεισμικές δονήσεις στην υδροδότηση της πόλης.

Η παράδοση έγινε από τον Δήμαρχο Ανδρέα Στεργίου και τον Πρόεδρο Κώστα Σιατραβάνη στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Δημήτρη Μαβίδη, ενώ παρόντες ήταν επίσης η Πρόεδρος της ΠΟΑΣ Νανά Μαυραντζά καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αργιθέας Μπάμπης Πούλιος και Όλγα Κορλού και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κώστας Γραμμένος.

Ο Δήμαρχος Αργιθέας δήλωσε:

“Η αλληλεγγύη είναι η πραγματική δύναμη της ελληνικής κοινωνίας. Ειδικά σε στιγμές δύσκολες. Ως Αργιθέα, όταν προσφάτως χρειαστήκαμε βοήθεια, το κύμα συμπαράστασης ήταν πραγματικά συγκλονιστικό.

Το λιγότερο λοιπόν που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως Δήμος από τη μεριά μας τώρα, ήταν να σταθούμε εμπράκτως, με τις όποιες λιγοστές δυνάμεις διαθέτουμε, στο πλευρό των συνανθρώπων μας που δοκιμάζονται τα τελευταία 24ωρα από τις σεισμικές δονήσεις.

Έτσι, παραδώσαμε πριν λίγο στον Αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΛ κ. Μαβίδη, μαζί με την Πρόεδρο της ΠΟΑΣ Νανά Μαυραντζά και τον Πρόεδρο Αργιθεατών Λάρισας Κώστα Σιατραβάνη μια σημαντική ποσότητα εμφιαλωμένων νερών, ώστε να καλυφθούν ορισμένες από τις ανάγκες υδροδότησης που προέκυψαν στην πόλη.

Ευχόμαστε αντοχή και δύναμη σε όλες και σε όλους!”.