Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.402 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο.

Στην ανακοίνωση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας αναφέρεται επίσης πως την τελευταία ημέρα κατέληξαν 56 συμπολίτες μας, ενώ οι διασωληνωμένοι είναι 647.

Στην Π.Ε. Καρδίτσας καταγράφηκαν πέντε νέα κρούσματα.

Στα σημερινά rapid tests στο χώρο του Παυσιλύπου ελήφθησαν 300 δείγματα και βρέθηκαν 5 θετικά. Εξάλλου στο χώρο της εμποροπανήγυρης ελήφθησαν 14 δείγματα όλα αρνητικά. Να θυμίσουμε ότι πλέον στο χώρο της εμποροπανήγυρης γίνονται καθημερινά απο Δευτέρα έως Παρασκευή rapid tests και στις ώρες 10:00 με 15:00.

 Αρνητικά όλα τα rapid tests στους Σοφάδες

Στο πλαίσιο των ενεργειών για την προστασία της υγείας των πολιτών πραγματοποιήθηκαν νέοι προληπτικοί δωρεάν έλεγχοι rapid tests στο Δήμο Σοφάδων για την αποτροπή διασποράς του Covid-19.

Συγκεκριμένα τη Δευτέρα 17/5/2021 πραγματοποιήθηκαν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid στην κεντρική πλατεία των Σοφάδων. Ελήφθησαν 70 δείγματα και στο σύνολό τους ήταν αρνητικά.

Η διαδικασία των rapid tests θα συνεχιστεί στους Σοφάδες την Πέμπτη 20/5 από 10.00 έως 15.00, στην κεντρική πλατεία.

Δήμος Μουζακίου: Αρνητικά όλα τα rapid tests στο Μουζάκι

Ολοκληρώθηκε σήμερα η διενέργεια rapid tests στο Μουζάκι, με τα αποτελέσματα από τα 28 δείγματα να είναι όλα αρνητικά. Εκ νέου δειγματοληψία, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, έναντι της Εθνικής Τράπεζας στο Μουζάκι και ώρες 10:00 έως 15:00.

Οι δημότες πρέπει να δηλώσουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας (Α.Μ.Κ.Α) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα.