Πολύ καλή παρουσία είχε η Αναγέννηση στο δυνατό φιλικό τεστ που έδωσε με την ΑΕΛ στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας παρά την ήττα με σκορ 0-2.

Παρά το γεγονός ότι η αντίπαλη ομάδα είναι ήδη στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της super league οι “κιτρινόμαυροι” που χθες έπαιξαν με λευκά, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και μάλιστα υπο προϋποθέσεις θα μπορούσαν να προηγηθούν κιόλας στο σκόρ.

Η διαφορά των κατηγοριών σε κάποια στιγμή δεν φάνηκε καθώς η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα αγωνίστηκε πολύ καλά έχοντας εξαιρετική συμπεριφορά στο γήπεδο και άφησε υποσχέσεις ότι με την κατάλληλη ενίσχυση μπορεί να φθάσει σε πορεία πρωταθλητισμού στη νέα Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Τα γκολ για τους Λαρισαίους πέτυχαν οι Πινακάς στο 77′ και ο Γλυνός στο 80′

Δείτε πιο κάτω το βίντο με τις καλύτερες στιγμές του αγώνα:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ:Τσάμης, Εκίζογλου, Μπακρατσάς, Αρχοντής, Γκουγκούδης, Νίκιτς, Αρχοντής, Κουτρομάνος, Μπιτέλης , Κοντός, Ξέρρας ,Τζέκος ( Τσολακίδης, Οικονόμου, Αναγνώπουλος, Μουρατίδης, Θεολόγης, Ζάγκος Η., Βαβλιάκης, Θεοδωρόπουλος, Τσιρογιάννης, Μπαρούτας).

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Ζιγκιτς, Μιχαήλ ,Στελιάνο, Σεσέροβιτς,Αλι Καζαλ, Μιλοσάβλεβιτς, Παπάζογλου,Τόρζε, Τρούγιτς (Μπάχιτς, Λουγκάκης, Μιουζεκ, Ηλιάδης,Μαιδανός, Πινακάς,Χαλάτσης, Κουτσιανουλης,Στοίνοβιτς, Ζαχαράκης, Σιλβα ).

Ο φακός του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” έδωσε το παρών όπως και η κάμερα της Θεσσαλίας TV οπότε θα έχουμε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα σε λίγη ώρα.